Stilling ledig som prosjektleder!

ØNSKER DU Å JOBBE MED INNOVASJON OG UTVIKLNG I NÆRINGSLIVET?
Kunnskapsparken Helgeland AS er et regionalt innovasjonsselskap som bidrar til vekst på Helgeland. Selskapet har et sterkt industrielt eierskap og våre satsingsområder er kompetanse, nettverk, innovasjon og inkubator. Våre verdier er skapende, samlende, solid og synlig. Vi er 13 ansatte og vil styrke teamet ytterligere.

LEDIG STILLING SOM PROSJEKTLEDER
Ønsker du å jobbe med spennende bedrifter og gründere på Helgeland?
Helgeland er industrielt tyngdepunkt i Norge, og du vil i stor grad jobbe med bedrifter innen industri og teknologi. Hos oss vil du lede og delta i næringsrettede prosjekter, som en del av et attraktivt utviklingsmiljø.

Sentrale arbeidsoppgaver
Du skal bistå i utvikling av bedrifter og være ansvarlig for planlegging, gjennomføring og rapportering av næringsrelaterte prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner:
Erfaring fra næringsliv og gjerne med bedriftsutvikling. Du må være engasjert, ha gode samarbeidsevner og minimum tre års høyere utdanning. For å lykkes i jobben må du kunne jobbe selvstendig, strukturert og målrettet, og være villig til å stå på ekstra når det trengs.

Kontorsted er Mosjøen eller Mo i Rana.

Søknadsfrist: 1. mars 2018
Søknad med CV sendes til bar@kph.no
Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Bjørn Audun Risøy Tlf. 977 13 231
Henvendelser og søknader vil behandles fortrolig.

Last ned stillingsbeskrivelsen som pdf

 

2018-01-31T12:50:13+00:00