fbpx

Olje- og energiministeren ser store muligheter på Helgeland

Fredag 6. april var Olje- og energiminister Terje Søviknes og flere representanter fra Olje- og energidepartementet i møte med Olje- og gassklynge Helgeland i Sandnessjøen. Formålet med møtet var å gjøre OED bedre kjent med leverandørindustrien på Helgeland, samt sette fokus på lokale og regionale arbeidsplasser og aktivitetsnivå rundt basene. Søviknes har ikke vært i Sandnessjøen tidligere, og var imponert over det han fikk se og høre. Statsråden trakk frem at Helgeland har en solid leverandørklynge med styrke i erfaring og kompetanse fra landbasert industri og havbruk, og at det er stort potensial for videreutvikling av baseaktiviteten og leverandørindustrien i regionen.

Informasjon om besøket finnes her.

Det finnes ellers flere nyhetsartikler fra besøket, bl.a. i Helgelands Blad og Helgelendingen.

2018-04-11T13:26:40+00:00