fbpx

Samspillprisen 2018 til Asgeir Krutå

OM PRISEN

For 6. året på rad ble årets Samspillpris delt ut på konferansen Samspill skaper vekst.

Kunnskapsparken Helgeland ønsker å hedre en person eller en virksomhet som gjennom sitt engasjement gjør noe positivt for lokalsamfunnet. Samspillprisen skal verdsette samarbeid og positive initiativ. I statuttene står det at:

o   prisen skal deles ut til en person eller en virksomhet som har utmerket seg og som blir lagt merke til lokalt, regionalt og gjerne nasjonalt.

o   beslutningen om hvem som skal motta prisen bestemmes av styret i Kunnskapsparken Helgeland.

I år er prisen fotoet «House Blue» av kunstneren Anne Gundersen.

 

ÅRETS TILDELING

Samspillprisen går i år til en person som i mer enn 40 år har stilt opp med sin kunnskap og sitt gode humør på ulike arrangementer og arenaer for barn og ungdom, amatører og profesjonelle. Prisvinneren har gitt vesentlige bidrag til at Mo i Rana har markert seg positivt som arrangør av store og vellykkede arrangementer, blant annet flere Norgesmesterskap.

Prisvinneren er en solid samfunnsbygger. Hans selskap har stilt opp som sponsor for talenter, idrettslag og på ulike arrangementer i en årrekke. Mange lokale skitalenter kan takke han for at de også kommer seg rundt på fire hjul😊

Årets pris går til ildsjel og sportsidiot Asgeir Krutå.

Vi gratulerer med prisen!

 

Tidligere vinnere

2017: Nils Harald Øijord

2016: Mo Hornmusikk

2015: Knut Berntsen

2014: Bygningsavdelingen v/Rana kommune

2013: Anita Sollie

2018-04-13T10:28:40+00:00