fbpx

Populære Excel-kurs

Kan virkelig et Excel-kurs være morsomt? Jon-Gunnar Pettersen klarer det utrolige kunststykket å holde kurs som ikke bare er lærerike og får deg til å jobbe smartere i Excel. Du kan også forvente en latter eller fem!

Humor og learning by doing

Å være kursholder i Excel er ingen enkel oppgave. Datakurs kan lett bli litt tørre og kjedelige. Heldigvis er dette noe IT-eksperten Jon-Gunnar tar på høyeste alvor. Kursene er praktiske (learning by doing) og han underviser med humor og glimt i øyet.

Jon-Gunnar har vært faglig ansvarlig for Excel-kursene til KPH siden 2015. Sammen har vi arrangert 16 Exel-kurs for over 300 fornøyde deltakere. Tilbakemeldingene har utelukkende vært positive!

Jobb smartere i Excel

Hvorfor ta Excel-kurs? Mange bruker Excel, men er selvlærte og kjenner ikke alle de smarte og tidsbesparende funksjonene  i programmet. Man sløser gjerne mye tid på oppgaver som egentlig skulle tatt bare noen minutter å gjøre.

Kursene til Jon-Gunnar er tettpakket med slike smarte tips og triks. Det finnes noe å lære for Excel-utøvere på alle ferdighetsnivåer —  både på grunnleggende, videregående og avansert nivå.

Velg et nivå som passer for deg

Under er en oversikt for våre planlagte Excel-kurs i 2018. Kursene har 3 ferdighetsnivåer: grunnleggende, videregående og avansert. Du finner info om hva du kan forvente å lære i beskrivelsene for hvert kurs.

Er du usikker på nivå? Ta gjerne en prat med oss i KPH eller med Jon-Gunnar direkte. For påmelding og spørsmål til oss i KPH sender du mail til post@kph.no.

Jon-Gunnar Pettersen er kursholder og IT-konsulent med informatikkutdannelse fra Universitetet i Oslo. Han er forfatter av flere lærebøker for Excel, og har et helt yrkesaktivt liv med erfaring som kursholder i Excel og andre Microsoft-programmer.

Excel-kurs i 2019

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt! Ansvarlig for Excel-kursene er Fransisca Kappfjell Herbst.

E-post: fkh@kph.no
Mobil: 41671347

2019-05-24T10:03:43+00:00