Vi søker ny prosjektleder og forretningsutvikler!

Kunnskapsparken Helgeland AS er et regionalt innovasjonsselskap som bidrar til å utvikle næringsliv og samfunn på Helgeland. Vi er 14 ansatte som jobber med kompetanse, nettverk, innovasjon og synliggjøring av Helgeland som en attraktiv region for folk, investeringer og etableringer.

Vi søker utviklingsorientert kollega

Har du lyst å jobbe med spennende bedrifter, gründere og prosjekter i en region med et rikt og variert næringsliv? Hos oss får du tillit og ansvar til å utgjøre en forskjell gjennom å lede og delta i næringsrettede prosjekter. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter i et attraktivt vekstmiljø.

Sentrale arbeidsoppgaver

Utvikling av næringsliv og samfunn på Helgeland. Du vil jobbe i team sammen med gode kolleger og får ansvar for planlegging, gjennomføring og rapportering av prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner

Erfaring fra næringsliv og gjerne bedriftsutvikling. Du må være engasjert, ha gode samarbeidsevner og minimum tre års høyere utdanning. For å lykkes i jobben må du kunne jobbe selvstendig, strukturert og målrettet, og være villig til å stå på ekstra når det trengs.

Kunnskapsparken Helgeland har kontorer i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Kontorsted for denne stillingen er i Mo i Rana.

Søknadsfrist

Søknad med CV sendes til bar@kph.no innen 31. januar 2019.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Bjørn Audun Risøy Tlf. 977 13 231
Henvendelser og søknader behandles fortrolig. Tiltredelse så snart som mulig.

2019-01-20T21:50:56+00:00