Samspill skaper vekst konferansen – sett av 4. april

Trenger du nye impulser, faglig påfyll og masse inspirasjon?

I år kan vi tilby et variert knippe med internasjonale, nasjonale og lokale foredragsholdere. Ragnhild Lund Ansnes skal være konferansier og runde av dagen med et forrykende foredrag.

Om Ragnhild og foredraget «Liverpool, ledelse og lidenskap»

Etter å ha observert ektemannens fotballgalskap i årevis bestemte Ragnhild seg for å finne ut hvorfor hundretusener av nordmenn er så gale etter engelsk fotball. Hun sa opp jobben sin i NRK for å bli Liverpool-supporternes Asbjørnsen og Moe. I 2010 samlet hun inn over tusen historier om norske fans sterkeste Liverpool-minner til boken «Liverpoolhjerter». I sin siste bok intervjuet hun 16 Liverpool-kapteiner om ledelse, motivasjon, kommunikasjon, lojalitet og lagbygging. Det er mange paralleller mellom en kaptein og en mellomleder og ikke minst et fotballag og teamet på jobb. På Samspill deler Ragnhild sine og Liverpoolkapteinenes erfaringer om hvordan du kan skape gode, lidenskapelige lag på din arbeidsplass!

  • 4. april

  • Kl. 09:00 – 15:30

  • Meyergården Spektrum

  • Fullstendig program er rett rundt hjørnet og vil snart bli lagt ut på www.kph.no

  • Påmelding til post@kph.no

2019-01-25T14:06:54+00:00