Da kan en traineejobb være midt i blinken for deg!

Traineeordningen Kandidat Helgeland og lokalt arbeidsliv er nå på utkikk etter unge nyutdannede. Som trainee i Kandidat Helgeland får du jobbe ett år i en og samme bedrift, personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur til Brüssel. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk, ambassadørkurs og opplevelsestur på kysten.

Bedriftene som søker trainee i 2019 er Alcoa Mosjøen, Brønnøysundregistrene, Celsa Armeringsstål,  Elkem Rana, IMTAS, Kystinkubatoren, Lurøy kommune, MOMEK, Nordic Comfort Products, MIP Industrinett, Mo industripark AS, NAV Økonomi stønad, SINTEF Helgeland, Strand Shipping og Vefsn kommune.

For å være kvalifisert til å søke må du:

  • ha bachelor- eller mastergrad fra universitet eller høgskole.

  • ikke ha mer enn 3 års relevant arbeidserfaring etter endt studie.

  • ikke være eldre enn 32 år.

  • kunne kommunisere på norsk – både muntlig og skriftlig.

Årets traineebedrifter:

Søknad sendes til post(a)kph.no innen 3. mars 2019, og traineeperioden starter i august 2019. Les mer om traineordningen og de ulike stillingene på Kandidat Helgelands nettside.