Søk høyere yrkesrettet reiselivsutdanning og skap en fremtid fylt med spennende muligheter!

Nordland Fagskole tilbyr høyere yrkesrettet utdanning innen:

Reiseliv og opplevelser

Reiseliv og opplevelser (60 studiepoeng) i Svolvær (Heltid og deltid), Narvik (deltid), Mo i Rana (deltid) og Stjørdal (deltid). Studiet er samlings- og nettbasert og passer for deg som er ny i reiselivet, deg som allerede jobber i reiselivet og ønsker mer kompetanse, deg som vil starte egen opplevelsesbedrift eller andre interesserte fra tilstøtende næringer.

Natur- og kulturguidestudium

Natur- og kulturguidestudium (120 studiepoeng) i Svolvær over to år. Studiet er stedsbasert og bidrar til å utvikle mer kvalifiserte og kompetente guider innen soft adventures i både natur- og kulturlandskap.

Studiene er gratis og gir rett til lån og stipend fra Statens lånekasse.

SØK FAGSKOLE PÅ samordnaopptak.no
INNEN SØKNADSFRISTEN 15. APRIL

Nettsider: www.reiselivfagskole.nowww.facebook.com/lofotenreiseliv
E-post: post.reiseliv@vgs.nfk.no
Tlf: 99 35 40 25 (Avdelingsleder Unni Myklevoll)