“Smart ways to build your company”

Har du lyst til å bli bedre på å forstå hvordan bruk av innovasjon og IPR styrker og sikrer bedriften din? Erfaringsrike ledere og grundere fra et stort spekter av industrier deler verdifull kunnskap basert på deres egne opplevelser og erfaringer.

Vær med på live-streamen fra Oslo Science Park og få innsikt fra panelet om hvordan din bedrift kan dra nytte av å bruke IPR og implementere innovasjonsstrategier. Lær fra tipsene og triksene deres om hvordan man bygger og utvider et selskap.

I diskusjonspanelet sitter Kåre Sekkesæter, CEO og grunnlegger av Bag`in, Anne Lise Waal, co-CEO og CTO i Attensi, Jonas Tyssø, COO i Cardiaccs, Audun Abelsnes, administrerende direktør for Techstars Energy Accelerator og Bente Fjeldberg som representant fra Patentstyret.

Dette webinaret passer for deg som er interessert i innovasjon og som ønsker å lære fra personer som har erfaring med IPR i etableringsfasen til selskaper eller voksende bedrifter. Webinaret passer også for grundere, start-ups, vekst selskap, og selskaper med internasjonale ambisjoner.

“Smart ways to build and grow your company”

Har du lyst til å bli bedre på å forstå hvordan bruk av innovasjon og IPR styrker og sikrer bedriften din? Erfaringsrike ledere og grundere fra et stort spekter av industrier deler verdifull kunnskap basert på deres egne opplevelser og erfaringer.

Vær med på live-streamen fra Oslo Science Park og få innsikt fra panelet om hvordan din bedrift kan dra nytte av å bruke IPR og implementere innovasjonsstrategier. Lær fra tipsene og triksene deres om hvordan man bygger og utvider et selskap.

I diskusjonspanelet sitter Kåre Sekkesæter, CEO og grunnlegger av Bag`in, Anne Lise Waal, co-CEO og CTO i Attensi, Jonas Tyssø, COO i Cardiaccs, Audun Abelsnes, administrerende direktør for Techstars Energy Accelerator og Bente Fjeldberg som representant fra Patentstyret.

Dette webinaret passer for deg som er interessert i innovasjon og som ønsker å lære fra personer som har erfaring med IPR i etableringsfasen til selskaper eller voksende bedrifter. Webinaret passer også for grundere, start-ups, vekst selskap, og selskaper med internasjonale ambisjoner.

22. september 2020

Kl. 9-10

Webinar

Gratis

22. september 2020

Kl. 9-10

Webinar

Gratis

Sentrale temaer som vil bli diskutert

  • Sentrale problemestillinger knyttet til å bygge en bedrift basert på innovasjon

  • Erfaringer og fordeler med å bruke Intellectual Property Rights (IPR)

  • Grunner til å innlemme IPR inn i din strategiske planlegging

  • Har ulike typer industrier lignende erfaringer med å bruke IPR?

Siste nytt på KPH.no

Siste nytt på KPH.no

Nyhetsbrev

Registrer deg i kontaktlisten vår og få nyhetsbrev om næringslivet på Helgeland. Du bestemmer selv hvilke bransjer og tema nyhetsbrevene skal handle om.

Meld deg på her:

Nyhetsbrev

Registrer deg i kontaktlisten vår og få nyhetsbrev med nytt og nyttig for næringslivet på Helgeland. Du bestemmer selv hvilke bransjer og tema nyhetsbrevene skal handle om.

Meld deg på her:

Her finner du oss

Sandnessjøen

Petro Næringshage
Øyvind Lambes vei 85

Mosjøen

Væxt Helgeland
C.M. Havigs gate 21

Mo i Rana

Campus Helgeland
Torggata 1b

Her finner du oss

Sandnessjøen

Petro Næringshage
Øyvind Lambes vei 85

Mosjøen

Væxt Helgeland
C.M. Havigs gate 21

Mo i Rana

Campus Helgeland
Torggata 1b

Postboks 1364,
8602 Mo i Rana

kph@faktura
.poweroffice.net

Postboks 1364,
8602 Mo i Rana

kph@faktura
.poweroffice.net