Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

De nye Incoterms® 2020 trer i kraft 1. januar 2020. På dette introduksjonskurset 12. desember får du innføring i Incoterms® og endringene i Incoterms® 2020.

Hva er Incoterms?

Incoterms® er standardiserte internasjonale leveringsbetingelser, som benyttes i forbindelse med nasjonale og internasjonale handelstransaksjoner. Klausulene angir hvem som til enhver tid har risikoen for gods underveis, hvem som skal betale kostnadene og hvilke forpliktelser kjøper og selger har.

Hvem passer kurset for?

Incoterms® er viktig både for selgere, kjøpere, logstikkpersonell, transportører og speditører, samt økonomi og dokumentasjon/compliance medarbeidere.

Kurset er også relevant for advokater og juridisk personell og er derfor godkjent som obligatorisk etterutdanning av Advokatforeningen. Kurset innrapporteres som etterutdanning til Finanstilsynet og Advokatforeningen.

Hva lærer du på kurset?

Kurset er tilpasset både “ekspertene” og dem som knapt har hørt om Incoterms® før. Det tar for seg Incoterms® generelt, men med fokus på endringene og de nå nye Incoterms® 2020.

  • Incoterms® og deres funksjon ved kjøp, salg og transport av varer.
  • Incoterms® forhold til Avtaleretten, Kjøpsretten, Transportretten og Forsikringsretten.
  • Incoterms® forhold til Internasjonale kjøp og salg.
  • Detaljert gjennomgang av de 10 reglene i Incoterms® 2020.
  • Detaljert gjennomgang av endringene og hva som er nytt i Incoterms® 2020.
  • Detaljert gjennomgang av samtlige 11 Incoterms® samt momenter ved valg av Incoterms®.

Pris og påmelding

Kurset skal være torsdag 12. desember på Campus Helgeland.

Ordinær pris er 4900 kr pr. deltaker. Medlemmer i ICC Norge deltar for bare 3900 kr. pr. deltaker. Påmelding gjøres i skjema på nettsidene til ICC Norge. Link til påmelding her.

Spørsmål?

Spørsmål om kurset kan rettes til: