fbpx
Laster Hendelser
 • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

KRAFT Konferansen som i år arrangeres for 6. gang, er et populært sommerarrangement som fremmer nettverk, inspirasjon og kompetansedeling.

Foredragsholdere

I år har vi en miks av lokale og tilreisende foredragsholdere på programmet. Det blir engasjerende foredrag om fremtidens teknologi, entreprenørskap, mangfold, motivasjon og om å tørre å satse stort! I tillegg til foredrag, blir det intervju med lokale gründere som har satset på en fremtid i egen bedrift. Det blir også dans, musikk, goodiebags, trekking av fine premier og et variert standområde med lokale bedrifter.

Bla deg gjennom fanene under for å lese mer om årets foredragsholdere:

  FREMTIDENS TEKNOLOGI

  Isabelle er grunnlegger av TENK, et teknologinettverk for kvinner og er aktiv foredragsholder og skribent. Hun skriver bok og driver en ukentlig podkast kalt 20-30. Hennes lidenskap for teknologi er forankret i de store mulighetene teknologien gir, og dens unike evne til å styrke alle «tilkoblede» mennesker til å gjøre en positiv forskjell i verden. På KRAFT deler hun innsikt fra verdens ledende eksperter på det siste innen alt fra VR til kunstig intelligens og hvordan fremtiden kan være utenfor vår fantasi. Isabelle har blitt kåret til Inspiring Fifty Women in Tech og til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech.

  VÅG Å SATSE

  Maria Amelie kom som papirløs asylsøker til Norge som ungdom og kjempet en hard og lang kamp for å bli norsk statsborger. Hennes historie gir oss et unikt innsyn i hvordan Norge og nordmenn oppleves – sett utenfra og hvordan hun klarte å realisere seg selv på tross av motgang. En dramatisk og åpenhjertig historie fortalt med alvor, humor og stor fortellerglede. Maria Amelie er opptatt av ny teknologi, entreprenørskap, innovasjon og mangfold og jobber i dag som gründer, forfatter og journalist. På KRAFT får du høre hvordan hennes fortid har vært en drivkraft for hennes valg og karriere. – Våg å satse du også!

  HVERDAGSMOTIVASJON UTENOM DET VANLIGE

  Henrik er ikke som foredragsholdere flest. Han har ikke besteget verdens høyeste fjell, vært i verdensrommet eller vunnet Nobels fredspris. Men det han har gjort er å kjenne på kroppen hvordan det er å være sliten, motløs og umotivert. Han tar for seg hvordan vi, kanskje uten å tenke særlig over det, legger hindre for våre egne – og kanskje også for andres prestasjoner. Hvorfor gjør vi ikke det vi vet vi burde gjøre? Henrik er en profesjonell, men langt i fra tradisjonell foredragsholder som leverer humor i bøtter og spann.

  SERVICE UNDER POLARSIRKELEN

  Åshild er i dag seksjonsleder i NAV Økonomi stønads serviceavdeling og har tidligere vært med å bygge opp et konkurransedyktig og profesjonelt servicesenter i Statens Innkrevingssentral. Åshild brenner for å lage gode brukerorienterte tjenester gjennom å utvikle medarbeidere på service og profesjonell kommunikasjon. På KRAFT forteller hun om service under polarsirkelen. For vi kan vel bli best i verden på det? Vi sier som de gjør i NAV – klart vi kan!

  SOLSKINNSHISTORIE FRA HELGELAND

  I 2018 er det 20 år siden Nina og mannen startet opp Havblikk Camping på Nesna. Det som da var en tradisjonell camping har nå blitt så mye mer. I dag har de i tillegg restauranten Aurora, nye konferanselokaler, en livescene og badeanlegg. I år ble de kåret til Årets bedrift på Gallaria og til Årets reiselivsbedrift på Helgeland av Helgeland Reiseliv. På KRAFT konferansen forteller Nina oss om hvordan de gjennom pågangsmot og en klype galskap har realisert sin reiselivsdrøm på Nesna.

Påmelding

Gjennom å trykke på knappen under kan du melde deg på årets konferanse som:

 • Bedrift eller privatperson (kr. 650,- per pers)
 • Bedrift med stand (kr. 1 050,- inkl. en konferanseplass)

 

PÅMELDING

Sponsorer og heiagjeng

Hovedsponsor

DNB er med som hovedsponsor og heiagjeng for KRAFT konferansen. DNBs Oppstartslos kan mye om det å starte og drive bedrift. De veileder og hjelper deg fra drøm og idé til oppstart og vekst – helt gratis. Dersom du har en gründerspire i magen kan du besøke DNB på stand under konferansen.

Sponsorer