Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

KRAFT Konferansen som i år arrangeres for 7. gang, er et populært sommerarrangement som fremmer nettverk, inspirasjon og kompetansedeling.

Foredragsholdere

I år har vi en miks av lokale og tilreisende foredragsholdere på programmet. Det blir engasjerende foredrag om vinnermentalitet, teamarbeid, motivasjon og entreprenørskap! I tillegg til foredrag, blir det intervju med lokale gründere som har satset på en fremtid i egen bedrift. Det blir også underholdning, goodiebags, trekking av fine premier og et variert standområde med lokale bedrifter.

Benja Stig Fagerland

Bli en vinner!

Benja Stig Fagerland er en av Skandinavias fremste inspiratorer. Hun er både universitetslektor og forfatter og har mottatt flere internasjonale priser for sitt arbeid. Hun er utnevnt til en av «Women inspiring Europe» og her hjemme er hun kjent som kvinnen bak NHOs Female Future-prosjekt. Suksess handler ikke bare om talent, men om mentalkraft og vilje til å falle, feile og reise seg. La det mystiske talentet ligge, og se heller etter det som virkelig skaper resultater og fremgang. «Bli en vinner» er et populært og ettertraktet foredrag. Kom og la deg inspirere av Benja’s entusiasme!

Ole Martin Årst

Lagspiller på jobb og på heimebane

Ole Martin Årst har både opp- og nedturer i kofferten når han besøker oss på KRAFT konferansen. Det råeste han har gjort karrieremessig var å lykkes på fotballbanen i Belgia i 1999. Men i kulissene holdt et familiemareritt å ta knekken på proffkarrieren. Ole Martin har spilt 22 landskamper for Norge og de senere årene kjenner vi han fra 71 grader nord og Mesternes mester. Med sin lune tromsødialekt har vi invitert Ole Martin til å snakke om vennskap og om å være en god lagspiller både på jobb og på heimebane.

Annfrid Olsen

Gründere bygger Helgeland

Annfrid Olsen i Rana utviklingsselskap har i over ti år jobbet med gründere og fulgt utallige deltakere gjennom deres etablererkurs i Mo i Rana. Gründerkultur er undervurdert som grunnstein for å skape nye jobber og en mer attraktiv region. Mer enn noen gang trenger vi flere gründere. På konferansen deler Annfrid flere gründerhistorier og hva vi kan lære av de som har turt å ta steget. Har samfunnet de rette holdningene til folk som starter nye bedrifter og hvordan kan vi legge til rette for nye suksesshistorier?

Program

11:00 Besøk salgsutstillingene i teaterkafeen 
Enkel lunsj og mingling
12:00 KRAFT-åpning i teatersalen
Kåseri v/Kristin Stray Slørdahl
12:15 Lagspiller på jobb og på heimebane
Ole Martin Årst
13:00 Gründere bygger Helgeland!
Annfrid Olsen
13:20 Besøk salgsutstillinger i kafeen
13:45 Gründerbad
14:15 Bli en vinner!
Benja Stig Fagerland
15:00 Trekking av fine premier på billetten

Påmelding

Gjennom å trykke på knappen under kan du melde deg på årets konferanse som bedrift eller privatperson (kr. 650,- per pers)

PÅMELDING

Sponsorer og heiagjeng

Hovedsponsor

DNB er med som hovedsponsor og heiagjeng for KRAFT konferansen. DNB ønsker å hjelpe gründere og små bedrifter og har nylig lansert appen DNB Puls som enkelt gir små bedrifter økonomisk oversikt og kontroll!

Sponsorer