Laster Hendelser
 • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Endringer skjer raskt og her er lederkurset for fremtiden. Kurset gir deg innsikt i hva du bør gjøre faglig sett og hvordan ny innsikt kan anvendes.

Kursinnhold

Kurset består av til sammen fem samlinger fordelt over seks dager vår og høst 2018.

Faglig ansvarlig

Leder- og utviklingsselskapet MIND er faglig ansvarlig. De har en tung faglig forankring med sterkt fokus på positiv psykologi, pedagogisk formidling, praktiske øvelser og mye trening. Fra MIND blir vi bedre kjent med:

Lederutvikler og mental trener Karina Andersen Aas har en positiv psykologi-basert mastergrad i rådgivning med spesialisering innen relasjonsledelse, team og samhandling, prestasjonspsykologi og arbeidsglede. Hun er en fremragende formidler og får mennesker til å ta ut sitt beste i samspill.

Håkon Tveiterås har en maset i psykologi og omfattende kursing og trening i konflikthåndtering. Han anvender kunnskapen sin til å løse problemer og fremme god ledelse og konstruktive samarbeidsrelasjoner.

Benedicte Langseth-Eide er psykolog og tar en doktorgrad i organisasjonspsykologi. Hun formidler og bruker vitenskapelig forankret kunnskap på en måte som gjør den konkret, anvendbar, direkte og levende.

Rune Sagør er en utpreget lagspiller med godt helhetsblikk og strategisk innsikt. Han er kreativ, skapende og holdes for å være en svært dyktig pedagog i møtet med mennesker for å inspirere til læring og utvikling.

Lisa Vivoll Straume er gründer og faglig leder. Å dele kunnskap er en av hennes sterkeste verdier. Hun drives av læring og utvikling, verdsetter det ekte, ærlige og direkte, og er nådeløs på faglig kvalitet i leveransene.

  Påmelding

  Påmelding innen 11. mai. Gi meg gjerne et vink om du vil reservere plass.

  Tone Jakobseb

  For påmelding og nærmere info, kontakt Tone Jakobsen:

  Det er begrenset antall plasser. Pris pr. deltaker er kun kr. 29 900,- da kurset støttes av Helgeland Sparebanks gavestiftelse.