Laster Hendelser

Hvordan posisjonere deg i markedet og tilpasse deg markedsendringer?

Vi tilbyr sammen med Azets Insight kurs i markedsforståelse.

Har du ikke nødvendig innsikt i markedet og kundene dine, taper du markedsandeler. Ledende selskaper har fokus på kundene sine og markedet sitt fra første dag. De har inngående kjennskap til sine konkurrenter, markedstrender og utviklingen i eksisterende kundebase.

Få en innføring i hvordan du kan bli bedre til å kjenne kundene og markedet ditt!

Målgruppe

Kurset passer for ledere, markedsansvarlige, forretningsutviklere og gründere som vil ha en innføring i hvordan man kan ta bedriften sin til nye høyder gjennom å forstå markedet.

Kursinnhold

Kurset vil omhandle hvordan man kan bruke analyser og innsikt til å fremme selskapets konkurransekraft, og hvordan man med få grep kan få bedre oversikt over  muligheter for vekst. Etter kurset vil du kanskje stå bedre forberedt til å ta grep for å unngå tap av markedsposisjon eller posisjonere virksomheten for ny vekst.

Vi inviterer også 1-2 lokale virksomheter som har hatt suksess med sin markedsforståelse til å komme og fortelle om sine erfaringer.

Kursholder

Mats Lorentsen

Mats har mastergrad i International Business fra EBS London og bachelorgrad i International Marketing fra NBS Singapore, begge med et helhetlig perspektiv på utvikling og drift av selskaper. Han har erfaring som bedriftsrådgiver i DNB Bank ASA, prosjektøkonom og endringsleder i Aker Solutions ASA og Teekay Petrojarl AS, samt har jobbet som økonomi og strategirådgiver i EY. Han har god erfaring med finansiell-og prosjektkontroll, risikostyring og internkontroll, strategi og utviklingsprosesser, digitalisering og forbedringsarbeid. Han har vært mentor i Venture Cup hvor han var sparringspartner og rådgiver for gründerbedrifter i startfasen. Mats har jobbet med en rekke forskjellige virksomheter i forskjellige bransjer og av ulik størrelse, noe som gir en verdifull kompetanse og erfaring.

Påmelding

Send e-post til post@kph.no. Bindende påmelding. Vi tar forbehold om nok påmeldte.

Spørsmål?

Eline H. Raphaug  har ansvar for organisering og praktisk gjennomføring av kurset.

Ta gjerne direkte kontakt via e-post eller mobil hvis du har spørsmål.