Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Er du ikke-økonom, men har budsjettansvar?

Vi tilbyr sammen med Azets Insight halvdagskurs i økonomi for ikke-økonomer.

Målgruppe

Kurset passer for ledere eller personer med budsjettansvar som ikke har økonomisk bakgrunn, eller andre som ønsker innføring i grunnleggende bedriftsøkonomi.

Kursinnhold

Senior bedriftsrådgiver Stina Engesbakk fra Azets gir en innføring i økonomisk forståelse. Hun går gjennom hvordan du leser regnskapet og hvordan man kan utnytte dette til å planlegge fremover. Det innebærer:

  • Oppbygging av regnskapet
  • Nøkkeltall
  • Budsjett
  • Likviditet

Det blir lagt opp til en delvis workshop der deltakerne kan stille praktiske spørsmål.

Kursholder

Stina Engesbakk er senior bedriftsrådgiver i Azets og jobber med alt fra opprydding i regnskap og prosessforbedringer til ulike rapporteringer og rådgivning om likviditet og budsjett. Hun er utdannet siviløkonom fra Umeå Universitet og har over 10 års erfaring fra små og store selskaper, blant annet som økonomisjef i Wasco Coatings Norway AS og som revisor i Ernst & Young.

Stina har holdt flere foredrag om ulike økonomiske tema samt har skrevet artikler for Azets sin fagportal. Siste artikkel omhandlet hva kryptovaluta er og hvordan man behandler valutaen i aksjeselskaper.

Selv om kursene Stina holder har rot i teori og regnskapspraksis tas kursene inn i hverdagen til nærlingslivsaktøren for å enklere kunne forstå hvordan man praktisk kan utnytte kunnskapen. Stina har et smittende engasjement og humør. Hun har en praktisk og verdiskapende holdning til rådgivningen og kursene sine og vil gjøre sitt ytterste for at deltakerne skal gå hjem med konkrete tips og triks til implementering i sin egen virksomhet.

Påmelding

Bruk skjema eller send e-post til post@kph.no. Bindende påmelding.

[contact-form-7 id=”5803″ title=”Påmelding for en – Økonomi for ikke-økonomer Mo i Rana 12. mars 2019″]
[contact-form-7 id=”5793″ title=”Påmelding for flere – Økonomi for ikke-økonomer Mo i Rana 12. mars 2019″]

Spørsmål?

Eline H. Raphaug  har ansvar for organisering og praktisk gjennomføring av kurset.

Ta gjerne direkte kontakt via e-post eller mobil hvis du har spørsmål.