Laster Arrangementer

Samspill skaper vekst

I vår ble vi nødt til å flytte Samspill skaper vekst konferansen fra 26. mars til 22. oktober. Ettersom det enda ikke er tillatt å samle store grupper mennesker fysisk har vi besluttet å samles digitalt. Vi vil gjerne møte dere i år også og har laget et engasjerende og motiverende Samspill-program som vi sender på nett. For at flest mulig skal kunne delta er det satt opp to like sesjoner – en fra kl. 09-11 og en fra kl. 12-14. Du velger selv når du ønsker å delta.

Velkommen til årets konferanse – få nye impulser, faglig påfyll og inspirasjon!

Nogi åpner ballet

Hemnesartisten Nogi er nå ute med sin første single Long is the night. Bak artistnavnet finner vi Oddmar Nogi Sjåvik fra Hemnesberget, karriereveilederen som endelig har gjort drøm til virkelighet!

Jan-Ole Hesselberg
Kommunikasjon for steinaldermennesker

Jan-Ole kjenner vi fra TV-suksessene Folkeopplysningen og Typisk deg med Petter Schjerven. Her viser han hvor irrasjonelle vi mennesker kan være og hvor lite vi vet om alt som påvirker beslutningene våre. Jan-Ole er psykologspesialist, PhD-stipendiat, kunnskapsformidler og ledende fagsjef i Stiftelsen Dam.

Vi liker gjerne å tro at vi er rasjonelle vesen, men hjernen vår er ikke laget for å fatte objektive beslutninger. I stedet er den laget for løse en håndfull sentrale oppgaver på en rask, og passe god måte. For å få til det er den nødt til å ta snarveier og tolke informasjonen vi tar til oss. Disse snarveiene bør alle vite litt om – både for å unngå å gå i de verste tankefellene og for å vite hvordan du best formidler ditt budskap – det skal tross alt tas imot av noens hjerne…

Renate Skaue Jørgensen
Verdien av godt medarbeiderskap – nå viktigere enn noen gang

Renate har en bachelor i markedsføring fra BI, med spesialisering i bedriftsutvikling. I tillegg til en veilederutdanning i medarbeiderskap og en rekke kurs har hun 25 års arbeidserfaring fra salg, marked, HR- og IA-arbeid, ulike styreverv og erfaring med oppstart av egen bedrift.

Dagens arbeidsliv kan oppleves som givende, lærerikt og spennende, men også som krevende og slitsomt. Koronapandemien har gitt oss noen ekstra utfordringer. Å jobbe for en kultur preget av godt medarbeiderskap gir jobben merverdi. Med god forankring i teori og med treffende eksempler, bidrar tromsøværingen Renate med engasjerende foredrag om medarbeiderskap. Hun er opptatt av at vi skal gå på jobb fordi vi har lyst og ikke fordi vi må. Godt medarbeiderskap gjør en forskjell – la ditt arbeidsmiljø få oppleve det!

Påmeldingsinfo

Påmeldinger til konferansen 26. mars blir ikke automatisk videreført og dersom du ønsker å delta på nett 22. oktober må registrere deg ved å trykke på knappen under.

Samspillpartnere

Noen spørsmål?