Laster Arrangementer

Samspill skaper vekst!

Velkommen til årets konferanse – få nye impulser, faglig påfyll og inspirasjon!

Foredragsholdere

Nogi åpner ballet

Hemnesartisten Nogi er nå ute med sin første single Long is the night. Bak artistnavnet finner vi Oddmar Nogi Sjåvik fra Hemnesberget, karriereveilederen som endelig har gjort drøm til virkelighet!

Jan-Ole Hesselberg
Beslutningspsykologi for begynnere

Jan-Ole er kjent fra TV-suksessene «Folkeopplysningen» og «Typisk deg med Petter Schjerven» hvor han var manusforfatter og på skjermen som fagspesialist. I seriene viser han hvor irrasjonelle vi mennesker kan være og hvor lite vi vet om alt som påvirker beslutningene våre. Jan-Ole er psykologspesialist, PhD-stipendiat, kunnskapsformidler og ledende fagsjef i Stiftelsen Dam. På Samspill får vi lære mer om hvordan vi egentlig tar valg.

Cecilie Thunem-Saanum
Tid til alt

Cecilie er en av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon og tidsbruk. Hun er også forfatter, rådgiver, mentor, mor og isbader – og hun jobber bredt med både offentlige og private virksomheter. I foredraget får deltakerne konkrete tips for en mer effektiv hverdag, samt teknikker for grensesetting og håndtering av avbrytelser. Hvordan burde du prioritere og kommunisere når “alt” er like viktig? Velkommen til en seanse med Cecilie og lær hvordan du kan ta tilbake kontrollen over egen tid.

Fire Framsnakkere
Ung på Helgeland

Helgeland er en stor og mangfoldig region som tilbyr spennende jobber. Likevel er det krevende å tiltrekke riktig kompetanse i konkurranse med de store byene. I samarbeid med arbeidslivet har Kunnskapsparken Helgeland rekruttert 110 unge med høyere utdanning gjennom traineeordningen “Kandidat Helgeland”. Gjennom den nye rekrutteringssatsingen “Heile Helgeland” skal det nå jobbes mer helhetlig med tiltrekking, velkomst og integrering av tilflyttere. Hvordan kan vi sammen sette Helgeland på kartet? Dette er tema når lokale unge stemmer møtes på scenen på Samspill.

Renate Skaue Jørgensen
Verdien av godt medarbeiderskap

Dagens arbeidsliv kan oppleves som givende, lærerikt og spennende, men også som krevende og slitsomt. Å jobbe for en kultur preget av godt medarbeiderskap gir jobben merverdi. Med god forankring i teori og med treffende eksempler, bidrar tromsøværingen Renate med engasjerende foredrag om arbeidsglede og medarbeiderskap. Hun er opptatt av at vi skal gå på jobb fordi vi har lyst og ikke fordi vi må. Godt medarbeiderskap gjør en forskjell – la ditt arbeidsmiljø få oppleve det!

Renate skal i tillegg til å holde foredrag, lede oss igjen dagen som konferansier.

Malin Arntsen
Skaperglede

Malin Arntsen er en propell av en kvinne, som bestemte seg for å skape et under. Det hele startet da hun fikk sparken som hjelpepleier på aldershjemmet på Rødøy. Da ble perlen på Helgelandskysten skapt, Klokkergården. På skolen slet Malin med dysleksi og hadde dårlige karakterer. Det har ikke hindret henne i å nå sine mål. I dag driver hun en suksessfull reiselivsbedrift og har lansert sin egen kosmetikkserie. Hennes evne til å gjøre gull av gråstein har forbauset mange. Malin formidler sitt budskap ved bruk av humor og gode eksempler – vi garanterer mye latter!

Program

08:30 Kaffe og registrering
09:00 Musikalsk åpning med Nogi
09:15 Beslutningspsykologi for begynnere
Jan-Ole Hesselberg
10:15 Pause
10:45 Tid til alt
Cecilie Thunem-Saanum
11:45 Lunsj
12:45 Ung på Helgeland
Fire framsnakkere
13:15 Samspillprisen
13:25 Verdien av godt medarbeiderskap
Renate Skaue Jørgensen
14:15 Pause
14:35 Skaperglede
Malin Arntsen
15:30 Takk for i dag!

Praktisk info

Tid: 22. oktober kl. 08:30-15:30

Sted: Meyergården Spektrum

Deltakeravgift: kr. 1990,- pr. deltaker

Påmeldingsfrist: 1. oktober

Samspillpartnere

Noen spørsmål?