Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.

Samspill skaper vekst

4. april er det klart for årets Samspillkonferanse. I år har vi en miks av lokale og tilreisende innledere på programmet. Det blir engasjerende foredrag og diskusjoner om samarbeid, kommunikasjon, motivasjon, prestasjon, bolyst og arbeidsglede. Ta med en kollega eller to – og få nye impulser, faglig påfyll og inspirasjon!

Foredragsholdere

Ragnhild Lund Ansnes

Etter å ha observert ektemannens fotballgalskap i årevis bestemte Ragnhild seg for å finne ut hvorfor hundretusener av nordmenn er så gale etter engelsk fotball. Hun sa opp jobben sin i NRK for å bli Liverpool-supporternes Asbjørnsen og Moe. I 2010 samlet hun inn over tusen historier om norske fans sterkeste Liverpool-minner til boken «Liverpoolhjerter». I sin siste bok intervjuet hun 16 Liverpool-kapteiner om ledelse, motivasjon, kommunikasjon, lojalitet og lagbygging. Det er mange paralleller mellom en kaptein og en mellomleder og ikke minst et fotballag og teamet på jobb. På Samspillkonferansen deler Ragnhild sine og Liverpoolkapteinenes erfaringer om hvordan du kan skape gode, lidenskapelige lag på din arbeidsplass!

Tomas Myklebust

Tomas er psykolog og hjernespesialist og en foredragsholder som er full av energi på scenen! På Samspillkonferansen vil han fortelle om de mange spennende sidene ved hjernen, og hvilke endringer vi kan gjøre i livet for at den skal kunne fungere best mulig. Han vil avsløre hva søvn, fysisk trening, kosthold og vaner har å si for hjernens kapasitet. Hvordan kan vi få det bedre -og prestere bedre? Med utgangspunkt i sin erfaring og moderne hjerneforskning gir Tomas deg og dine medarbeidere kunnskapen, verktøyene og motivasjonen til å øke egen kapasitet, motivasjon og glede i hverdagen.

Thomas Alsgaard

Vi husker Thomas aller best som spurtkanon i langrennssporet. I løpet av sin karriere hentet han hjem 10 VM- og OL-gull. Å være best på ski handler ikke bare om trening og teknikk, men også om holdning og kultur. På Samspillkonferansen vil han fortelle hvordan han har jobbet og tenkt gjennom barndommen, ungdomstida og gjennom den profesjonelle delen av karrieren. Vi får høre en åpen og ærlig historie, der det å gjøre feil ofte er den viktigste erfaringen. Glede, engasjement og vilje til å skape utvikling har vært hans viktigste suksessfaktorer. Hans fire grunnpilarer ærlighet, tålmodighet, evaluering og trivsel står sentralt. Disse verdiene kan like gjerne benyttes av bedriftsledere, ansatte og privatpersoner som ønsker å nå de målene de har satt seg. Lær mer om hvordan du kan ta ansvar for egen utvikling – uansett hva som er dine mål!

Samspillpartnere

Konferansen er et samarbeid mellom privat og offentlig sektor! Samspill skaper vekst!

Kontakt

Marlene Jordbru

Tone Jakobseb

Tone Jakobsen