Laster Hendelser

Vertskapskurs

Et lunsj-lunsj-kurs med mulighet til oppfølgingssamling. Målgruppen er i hovedsak ledere og mellomledere i alle slags servicenæringer.

Kurset er støttet av Innovasjon Norge.

Mål og innhold

At deltakerne får innsikt i hva som skal til for å skape en åpen, inkluderende og raus virksomhetskultur, for økt attraksjonskraft og lønnsomhet. I tillegg setter kurset fokus på felles vertskapet for destinasjonen. Hvordan kan vi skape et felles løft gjennom å spille hverandre gode?

Kurset gir en introduksjon til det utvidede begrepet av vertskap. Kurset blander inspirasjonsforelesning med dialoger, refleksjoner og praktiske øvelser. Det gir også en introduksjon til «10 nøkler for en sterk vertskapskultur». Samlingen avsluttes med at man lager en egen handlingsplan for videreutvikling av vertskapet i egen bedrift.

Kursholder

Faglig ansvarlig på kurset er Märit Torkelson. Hun er en anerkjent og engasjert kursholder og prosessleder. Märit er en humoristisk og levende forteller som tar deltakerne med på en reise som handler om menneskelige relasjoner og vertskap fra alle bransjer. Hun er utdannet siviløkonom med en spesialisering på styrkebasert ledelse og positiv psykologi. I dag driver hun Vertskapet Norge og er en av stifterne av den svenske virksomheten VÄRDSKAPET i 2003.

Program

21. januar
11:30 Felles Lunsj
12:15 Kursstart – Introduksjon og presentasjon
12:30 Forelesning, Vertskap – Den menneskelige forskjell
14:30 Velkomstfaktorer
15:00 Pause med noe å bite i
15:20 Hvem møter vårt vertskap og hva er viktig for dem
16:30 Hvordan ønsker vi å fremstå
18:00 Avslutning for dagen
19:00 Felles middag


22. januar
08:30 Refleksjon fra gårsdagen
09:00 Å skape en vertskapskultur – intro til 10 nøkler for å skape en vertskapskultur
10:00 Pause
10:20 Vårt felles vertskap – Hvordan spiller vi hverandre gode?
11:30 Vertskapets Utfordringer
12:00 Neste skritt, hva skal jeg/vi hjem og prøve
12:30 Felles lunsj

Påmeldingsinformasjon

Tid: 21.- 22. januar

Sted: Kred, Brønnøysund

Pris: kr. 1500,- per deltaker som inkluderer kursmateriell, to lunsjer og en middag.

Påmelding: til post@kph.no innen 10. januar