Skip to content

Meld deg på Trykktanken Industri 2021

Har du en idé, et utviklingsprosjekt i din etablerte bedrift, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte i din bransje eller ditt selskap?

I dag har CoFounder og ACT hatt et informasjonsmøte om Trykktanken Industri 2021 hvor det ble informert om hvordan Trykktanken kan gi forretningsideen et betydelig løft og hvordan du melder inn din idé! Trykktanken er et samarbeid mellom CoFounder, Arctic Cluster Team (ACT) og SINTEF. 

Trykktanken er en intensiv utviklingsprosess på ca. 4 uker der et tverrfaglig team utvikler ideen mot en forretningsplan.

Kritiske elementer som vurderes:

  • Behovs- og markedsavklaring
  • Teknologiavklaring
  • Økonomi og lønnsomhet
  • Team og gjennomføringsevne

Søknadsprosessen er lite tidkrevende – kun en one-pager. Og Kunnskapsparken Helgeland bistår veldig gjerne i søknadsprosessen til alle som måtte ønske det. Søknadsfristen er 20. juni. 

Send inn søknad her

God tilgang til nettverk og ressurser

I tillegg kobles relevante kunder, samarbeidspartnere og mulige investorer inn i prosessen. Teamet som settes sammen består av gründer/idéhaver, erfarne forretningsutviklere og fagpersoner fra for eksempel SINTEF, samt gjerne en kunde eller mulig samarbeidspartner. 

Vi er evig takknemlig for å ha fått deltatt og møtt så mange kompetente folk på Helgeland. Jeg tror flere bedrifter trenger å få denne aha opplevelsen som vi fikk. Det er så mye kompetanse som man kan dra nytte av på Helgeland, men få som benytter seg av det.

Hallvard Båtstrand, Daglig Leder/Managing Director Truck og Maskin

Til info: Det arrangeres også tre andre Trykktanker i år innenfor temaene digitaliseringmarine råstoff og havrom, henholdsvis i Bodø, Tromsø og Vesterålen. Ta gjerne kontakt for mer info om dette.

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med:

Lasse Klæbo, Forretningsutvikler Kunnskaparken Helgeland, lk@kph.no, +47 473 79 558
Vilde Kvarberg, Forretningsutvikler CoFounder, Vilde@cofounder.no, +47 478 44 780

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.