Skip to content

Meld deg på Trykktanken Industri 2021

Har du en idé, et utviklingsprosjekt i din etablerte bedrift, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte i din bransje eller ditt selskap?

Trykktanken er et akselerator-konsept der et tverrfaglig team med teknisk, kommersiell og finansiell kompetanse arbeider intensivt sammen i ca. 1 måned, for å videreutvikle din forretningsmulighet. Resultatet er en forretningsplan som presenteres for et panel på avslutningsdagen.

Som idéhaver vil bedriften/gründer eie alle resultatene fra Trykktanken, og får hjelp til å sette retning og fart. Trykktanken Industri 2021 arrangeres som et samarbeid mellom CoFounder, Arctic Cluster Team (ACT) og SINTEF. 

Kritiske elementer som vurderes:

  • Behovs- og markedsavklaring
  • Teknologiavklaring
  • Økonomi og lønnsomhet
  • Team og gjennomføringsevne

Søknadsprosessen er lite tidkrevende – kun en one-pager, og Kunnskapsparken Helgeland bistår gjerne i søknadsprosessen til alle som måtte ønske det. Søknadsfristen er 20. juni. 

Send inn søknad her

God tilgang til nettverk og ressurser

I tillegg kobles relevante kunder, samarbeidspartnere og potensielle investorer inn i prosessen. Teamet som settes sammen består av gründer/idéhaver, erfarne forretningsutviklere og fagpersoner fra for eksempel SINTEF, samt gjerne en kunde eller mulig samarbeidspartner. 

Vi er evig takknemlig for å ha fått deltatt og møtt så mange kompetente folk på Helgeland. Jeg tror flere bedrifter trenger å få denne aha opplevelsen som vi fikk. Det er så mye kompetanse som man kan dra nytte av på Helgeland, men få som benytter seg av det.

Hallvard Båtstrand, Daglig Leder/Managing Director Truck og Maskin

Til info: Det arrangeres også tre andre Trykktanker i år innenfor temaene digitaliseringmarine råstoff og havrom, henholdsvis i Bodø, Tromsø og Vesterålen. Ta gjerne kontakt for mer info om dette.

Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med:

Lasse Klæbo, Forretningsutvikler Kunnskaparken Helgeland, lk@kph.no, +47 473 79 558
Vilde Kvarberg, Forretningsutvikler CoFounder, Vilde@cofounder.no, +47 478 44 780

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.