Skip to content

Stilling ledig

Næringslivet på Helgeland kjennetegnes av folk med god evne til å omstille og realisere spennende satsinger. Kunnskapsparken Helgeland spiller på lag med alle bransjer og virkemiddelaktører, og bidrar til vekst på Helgeland. For å forsterke teamet søker vi: Digital markedsfører og innholdsprodusent

Vi har ledig stilling til deg som vil skape engasjerende historier på digitale plattformer, som trives med å jobbe redaksjonelt, som har teft for gode nyheter og vet hvordan vi kan bruke video, tekst og bilder for å nå frem til ulike målgrupper.

Hos oss får du bidra med prosjektledelse, idéutvikling og produksjon av innhold i alle kanaler i tett samarbeid med gode kolleger. Arbeids­oppgavene varierer fra å lage kampanjer, nyhetsbrev, kursinvitasjoner og pressemeldinger til å gi teknisk støtte på digitale kurs og arrangementer.

Vi administrerer flere nettsider:

Brenner du for samspill som skaper vekst, og vil synliggjøre Helgeland som en attraktiv region for folk, investeringer og etableringer? Da håper vi du vil søke!

Kvalifikasjoner

  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, slik at du kan kommunisere klart og presist både skriftlig og muntlig
  • God teknisk forståelse og interesse for nye digitale verktøy
  • Erfaring fra sosiale medier og publisering på Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube og Instagram
  • du er idérik, engasjert og har gjennomføringskraft
  • du har gjerne bachelor- eller mastergrad innen medie- og informasjonsfag, digital markedsføring, innholdsproduksjon eller kommunikasjon. Vi er ikke helt firkantet og kan vurdere andre retninger dersom du er den rette for oss.

Se kontaktinfo til venstre på siden for innsending av søknad, og ta kontakt hvis du har spørsmål til utlysningen. Vi vurderer søknader fortløpende.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.