Skip to content

Grunnkurs i LEAN (Gult belte)

  • Pris Kr. 9700
  • Kategori Kurs
  • Dato 7. oktober

Lean er en effektiv og anerkjent metodikk ved framstilling av varer og tjenester. Målet er å øke kundens verdi med mindre forbruk av ressurser.

Grunnkurs i LEAN Gult belte

I samarbeid med Kiwa Teknologisk Institutt arrangerer vi grunnkurs i Lean Gult belte. Det digitale kurset går over to samlinger

  • Mandag 16. august kl. 09.00-16.00
  • Tirsdag 17. august kl. 09.00-16.00

Om kurset

Lean er en effektiv og anerkjent metodikk ved framstilling av varer og tjenester. Målet er å øke kundens verdi med mindre forbruk av ressurser. Grunnkurset i Lean gjør deg stand til å gjennomføre forbedringsprosjekter og -prosesser i egen bedrift, og fokuserer blant annet på medarbeiderinvolvering, lederatferd, og kontinuerlig forbedringskultur.

Målgruppe

God kommunikasjon er et suksesskriterium i et endringsprosjekt. For å lykkes med Lean er det viktig å skape en solid kommunikasjonsplattform. Lean Gult Belte anbefales derfor til medarbeidere på alle nivåer i en virksomhet. Det bidrar til å sikre felles forståelse for endringsarbeidet samt motivere medarbeiderne til å bidra. Kurset krever ingen forkunnskaper. Pris: kr. 9 700,- inklusive kursmateriell og kursbevis. Påmelding: tj@kph.no (påmeldingen er bindende).

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.