Skip to content

Videregående kurs i LEAN (Grønt belte)

  • Pris Kr. 9700
  • Kategori Kurs
  • Dato 2. november

LEAN er en effektiv og anerkjent metodikk ved framstilling av varer og tjenester. Målet er å øke kundens verdi med mindre forbruk av ressurser.

 LEAN Grønt belte

I samarbeid med Kiwa Teknologisk Institutt arrangerer vi kurs i LEAN Grønt belte. Det digitale kurset går over to samlinger:

  • Mandag 27. september kl. 09.00-16.00
  • Tirsdag 28. september kl. 09.00-16.00

Om kurset

LEAN er en effektiv og anerkjent metodikk ved framstilling av varer og tjenester. Målet er å øke kundens verdi med mindre forbruk av ressurser. Kurset gjør deg stand til å gjennomføre forbedringsprosjekter og -prosesser i egen bedrift, og fokuserer blant annet på medarbeiderinvolvering, lederatferd, og kontinuerlig forbedringskultur.

Målgruppe

Lean Grønt belte er for deg som jobber i offentlig eller privat sektor og som vil forbedre arbeidsprosesser i egen enhet med mål om å fjerne det som ikke skaper verdi og minske variasjon. Av forkunnskap kreves det at kandidaten har gjennomført Gult Belte, eller har LEAN-kompetanse fra tilsvarende kurs.

Pris: kr. 9 700,- per deltaker. Prisen inkluderer kursmateriell og kursbevis.

Påmelding: tj@kph.no (påmeldingen er bindende).

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.