Skip to content

GNISTEN – Søkelys

  • Sted Samfunnshuset, Brønnøysund
  • Kategori Arrangement
  • Dato 7. mars

SØKELYSET MÅ PÅ OSS!

  • Er du opptatt av at flere skal flytte til og tilbake til Sør-Helgeland?
  • Vil du at flere skal få jobbe i regionen? Og at flere skal etablere sin virksomhet i regionen?
  • Har du tanker om hvordan vi kan gjøre oss mer attraktive, bli mer synlig og få folk til å trives?
  • Er du nysgjerrig på hvilke virksomheter som jobber med rekruttering, attraktivitet, synlighet, bo- og blilyst i regionen allerede?

DA ER SØKELYS ARRANGEMENTET FOR DEG!

 

Praktisk om arrangementet

Sted: Samfunnshuset, Brønnøysund

Dato: 07.mars

Tid: 17:00-20:00

Pris: Gratis

Servering: Kaffe og noe å bite i.

Paneldebatten: Dersom du har et spørsmål du ønsker at vi skal stille innlederne under paneldebatten kan sende meg en e-post på igj@kph.no.

Workshopen: Vi kjører åpen diskusjon rundt bordet hvor vi ser nærmere på hvordan vi skal få flere til å legge merke til Sør-Helgeland, flytte hit, bli boende her og trives i regionen.

 

Program

17:00 – Velkommen v/Ida Jørgensen

17:30 – MON v/Simon Almås

17:40 – Kom til Brønnøy v/Kari Fiske (Brønnøysundregistrene) og Lise Alsaker (DigDir)

17:50 – Kulturcompagniet v/Morten Horn

18:00 – Norsk Havbrukssenter v/Lene Lien og Nora Olsen

18:10 – Kunnskapsparken Helgeland v/Åsta Halse

18:20 – Pause

18:40 – Paneldebatt

19:10 – Workshop

20:00 – Slutt

 

MELD DEG PÅ HER!!

 

 

GNISTEN-prosjektet

GNISTEN er et tverrkommunalt samskapingsprosjekt hvor det arrangeres fire møteplasser i kommunene Bindal, Brønnøy, Sømna og Vevelstad. Hvert arrangement har ny tematikk som skal hjelpe oss å sette kursen for økt verdiskaping for regionen i fremtida.
Alle arrangement er gratis og åpne for alle som ønsker å delta.

Vi trenger viljen til å tenke nytt, vi trenger å la de gode ideene gro, og vi trenger arenaer hvor folk kan finne sammen. Derfor visker vi ut kommunegrensene og tenner gnisten for fremtidas Helgeland.
Prosjektet skal skape en arena hvor gründere, nylig oppstartede virksomheter og godt etablerte virksomheter kan møtes på tvers av bedrift, bransje og geografisk lokasjon. Vi trenger å bli bedre kjent og samarbeide for å skape nye verdier, og vi trenger å dra nytte av den kompetansen og erfaringa vi har lokalt for å skape vekst i arbeids- og næringslivet.

GNISTEN finansieres av Kunnskapsparken Helgeland, Våre samarbeidspartnere inkluderer Brønnøysundregistrene, Sparebank 1, Bindal Næringsforening, Brukstomta Næringspark og Brønnøy Næringsforum.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.