GRÜNDER

Vi bistår gründere og oppstartsbedrifter med utvikling og kommersialisering av forretningsideer som har innovasjonshøyde, samt nasjonalt og internasjonalt markedspotensial.

Vi tilbyr faglig støtte til utvikling og kommersialisering av ideer, kobling til kunder og innovasjons- og FoU aktører, hjelp til å skaffe privat og offentlig finansiering, samt tilgang til kontorfasiliteter. Din bedrift får oppfølgning fra våre forretningsutviklere og du vil guides gjennom alle utfordringene i oppstartsfasen. Vårt mål er å gi bedriftene en raskere og sikrere vei fra idé til etablering og videre vekst. Som en del av SIVA sitt inkubatorprogram tilbyr vi subsidiert rådgivning og husleie til de bedriftene som blir tatt opp til inkubasjon. Vi tilbyr rådgivning til 300 kr. pr. time (25% av markedspris). Når vi vurderer ideen og hvordan vi kan bistå gründeren eller bedriften er bistanden gratis.

Inkubatortjenester

Inkubasjonsprosessen

Forretningsutviklere

Vi gir faglig råd og bistand for at du skal realisere din forretningsidé. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå.

Thomas Borgen

Torbjørn Jørgensen

Svein Skogsøy

Lars Bruland Høyen

Fransisca K. Herbst

Rolf Skogvold

Søk inkubatortjenester

Forretningsideer og informasjon som oppgis i søknadsskjema (og i samtale med oss) blir behandlet konfidensielt.