Skip to content

Traineeprogram for sykepleiere

Nyutdannede, med inntil tre års praksis, tilbys full stilling i de kommunene som er med i ordningen.

Kandidat Helse.

Er du nyutdanna sykepleier – sjekk her!

Traineeordningen Kandidat Helse skal gi deg en god overgang fra studentlivet til arbeidslivet. Faglig påfyll med MIND: og helsefaglig påfyll i tillegg til sosiale arrangement skal trygge deg som er nyutdanna og gjøre deg bedre rustet til en utfordrende jobb. Traineeordningen Kandidat Helgeland har over mange år hatt suksess med å rekruttere og stabilisere 180 nye medarbeidere i næringslivet i regionen. Nå vil rekruttering av sykepleiere være en del av dette programmet

Hvem er med?

Dette startet som et samarbeid mellom flere kommuner på Helgeland. I tillegg har vi tett samarbeid med Nord universitet, Nasjonalt senter for distriktsmedisin, RKK Ytre Helgeland, Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester og Helgelandssykehuset. Prosjektet støttes av Nordland fylkeskommune og Statsforvalteren i Nordland.

Søknad

Er dette noe for deg? Da hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med Torbjørn Aag, taa@kph.no eller Caroline Moen Eide, ca@kph.no.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.