Skip to content

Campus Helgeland feirer 10 år – bli med på feiringen sammen med oss!

Arrangementene begynner allerede mandag 4. september og foregår helt til fredag den 5. september. Hvilke arrangement blir du med på?

Campus Helgeland

I år er det 10 år siden Campus Helgeland ble etablert, dette markeres med med en rekke spennende og varierte arrangementer på Campus de første to ukene i september. Velkommen til jubileumsfeiringen!

 

Det er satt opp arrangementer hele uka før og etter den offisielle markeringen med alt fra politisk valgdebatt, bokbad og forskningsdryss til informasjon om turmuligheter i regionen, eller standup med Kevin Kildal. Arrangementene begynner allerede mandag 4. september og foregår helt til fredag den 5. september. Se hele programmet her.

 

Mandag den 11. september er den offisielle markeringen av åpningen av Campus Helgeland. Bli med når ordfører, rektorer og aktører som var pådrivere for etableringen av Campus Helgeland gir oss et tilbakeblikk og et frempek på vegne av jubilanten. Og selvsagt bli det både pølser og kaker når det er 10-årsfeiring!

 

Fullstendig program her

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.