Skip to content

Inkubatorbedrift fyller 20 år

I 2022 kan Prolink International feire 20-årsjubileum med å lansere et helt nytt produkt de har jobbet med i to år!

Prolink

Produksjonsleder Kent Arne Øverheim i Prolink.

Prolink International AS har siden 2002 vært en totalleverandør av etterlysende ledesystemer og produkter til bygg, på land og skip til havs. Prolink lager i tillegg taktile skilter og klistremerker, og det meste av skiltmarkeringer en måtte ha behov for til både kommersiell, men også privat bruk.

– Vi jobber kontinuerlig for å utvide sortimentet med nye tjenester og løsninger for våre kunder. I 2022 kommer vi med et helt nytt produkt som det har vært jobbet med i snart 2 år, det blir spennende, sier daglig leder Patrick Mattson.

Hva dette er vil han ikke røpe, men han forteller at Prolink ser lyst på framtida.
– Som mange andre bransjer har inntoget av Covid-19 hatt sine effekter for oss. Nå som vi kanskje begynner å se en ende på pandemien, merker vi at det er stor aktivitet og lyst i markedet for å nå komme i gang med prosjekter som har vært på is en stund. I tillegg ser vi at det nå er enda mer fokus på kvalitet og det å bygge «grønne» bygg. Som fersk innehaver av kvalitet og miljøsertifisering etter ISO 90001 og 140001 er vi klar til å bli med på denne reisen!

Vi digger bedrifter som utvikler og utvikler seg, og inkubatoren har bistått Prolink International i prosessen fram mot lansering av det spennende nye produktet som kommer i år. Her er det bare å vente i spenning på hva det er!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.