Skip to content

Inspirerte 600 ungdommer

Forrige uke inviterte vi ungdommer fra hele Helgeland til et digitalt foredrag med psykolog Jan-Ole Hesselberg.

Hesselberg er kjent fra blant annet «Folkeopplysningen» sammen med Andreas Wahl og «Typisk deg» sammen med Petter Schjerven. Han har spesialisert seg innen tema som fordommer, beslutninger, formidling, lykke, kommunikasjon, endring og risikovurderinger. Selv om temaene er alvorlige, formidler han budskapene med en humoristisk undertone.  

Unikt foredrag

Målgruppen for dette tilbudet var elever på 10. trinn på ungdomsskole og alle trinn på videregående skole. Foredraget for Helgelands-ungdommen handlet om beslutning, valg og lykke. På forhånd sendte vi ut en spørreundersøkelse til elevene. Svarene benyttet Hesselberg til å lage et unikt foredrag – og noen av elevene fikk seg kanskje en liten øyeåpner knyttet til påvirkning og valg underveis i foredraget.

Sammen med partnerne i prosjektet Samarbeid Skole og Næringsliv ønsket vi å tilby skolene dette på tampen av skoleåret for å gi elevene et lite avbrekk samt inspirasjon og motivasjon til veien videre. Les mer om prosjektet her.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.