Skip to content

Jakter kompetanse på date

- Dere har fem minutter på dere!

Kompetansejakten

Næringslivet trenger kompetanse – og studenter vil ha enda tettere kontakt med næringslivet.

Gjennomarrangementet Kompetansejakten på Campus Helgeland fikk nettopp næringslivet muligheten for å bli bedre kjent med studietilbudene i regionen vår, og ikke minst studentene som går her.

Det hele ble avsluttet med speed-dates mellom 15 bedrifter og rundt 40 studenter, der studentene fikk treffe bedrifter fra ulike bransjer.

Brage Haugen (t.v), Jørgen Steen og Elin Johansen går alle på Økonomi, digitalisering og forretningsutvikling ved

Nord universitet, og de starta datinga hos oss i Kunnskapsparken Helgeland, der de fikk møte prosjektleder Gøran og trainee Åsta.

Vi kan melde om at praten gikk lett og tida forsvant altfor raskt. Så er vel spørsmålet om daten var så vellykka at de vil sees igjen så fort som mulig?

Kompetansejakten er et samarbeid mellom Studentorganisasjonen Helgeland, Spark Nord, Ranaregionen Næringsforening, Nord Universitet, UiT Norges arktiske universitet, Rana Utvikling og oss i Kunnskapsparken Helgeland.

Les mer om Kompetansejakten i Rana No her!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.