Skip to content

Kongsberg Agenda på agenda!

Nå haster det med et grønt industriløft og det er på denne måten vi skal lykkes!

Jan Christian Vestre overrekkes rapport

Katapult-node Helgeland fortsetter å bygge samarbeid sammen med Kongsberg Technology Cluster, Powered by Telemark, Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre og Siva og bidrar til å løfte det industrielle landslaget som Norsk katapult er.

Vi takker Kongsberg Technology Cluster for vel gjennomført Kongsberg Agenda, hvor gode innlegg og debatter omhandlende teknologi, industri, verdiskapning og kompetanse kom på løpende bånd. Ikke minst fikk vi et dykk i Norsk katapult og hvor viktig ordningen vil være for framtidig verdiskapning nasjonalt.

Joachim Hjartøy fra KPH og Bjørn Arne Skogstad fra SIVA

Næringsminister Jan Chrisitan Vestre fikk æren av å motta en rapport som setter fokus på et grønt industriløft og understrekker viktige framtidige investeringer for å svare på de framtidige klimamålene våre. Rapporten tar for seg seks fyrtårns investeringer som vil akselerere den grønne omstillingen og gjøre industrien vår mer konkurransedyktig mot resten av verden. Det kreves ikke mindre enn investeringer for 2,5 milliarder kroner. Industrien er klar for å ta halvparten av regningen, hvis regjeringen blir med på laget.

Sustainable Energy Norwegian Catapult Centre har leddet arbeidet med rapporten i samarbeid med Kunnskapsparken Helgeland, Kongsberg Technology Cluster og Powered by Telemark.

Samspill skaper vekst!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.