Skip to content

Med hjarte for Helgeland

Joachim Hjartøy (34) tar steget ut av komfortsona for å jobbe med det han virkelig brenner for. Denne uka hadde han sin første dag hos oss.

monica og joachim

Med en master i forretningsutvikling, entreprenørskap og innovasjonsledelse har bodøværingen lenge vært fristet til å jobbe med samfunnsutvikling. Etter åtte år med innkjøp og offentlige anskaffelser, blant annet på Helgelandssykehuset, dukket anledninga opp.

 

Aktiv rolle i utviklinga

– Jeg brenner for innovasjon og entreprenørskap. Da Kunnskapsparken Helgeland utlyste ei stilling der jeg kan få ta en aktiv rolle i den spennende utviklinga Helgeland nå er inne i, måtte jeg benytte meg av sjansen, sier Hjartøy.

Han er spesielt opptatt av bærekraft, og fasineres av for eksempel Mo Industripark, der den enes avfall blir den andres gull. Bodøværingen har allerede bodd noen år på Helgeland, og har funnet seg godt til rette sammen med samboer og barn i Åga.

Hjartøy er en av fire nyansatte hos oss denne høsten – tre med kontorsted Mo i Rana og en med kontorsted Mosjøen. I tillegg har vi kontor i Brønnøysund og i Sandnessjøen.

 

Spennende rom

– Vi jobber for hele Helgeland, og et positivt utviklingsmiljø der vi gjør hverandre gode. Vi har mange muligheter, og samarbeider med aktører over hele Helgeland, ja, hele Nord-Norge, sier daglig leder Monica Paulsen.

Hun gleder seg over å få Hjartøy med på laget, som nå teller 19 medarbeidere.

– Med Joachim og våre andre nyansatte får vi inn ny kompetanse og nye perspektiver. Dette fører igjen til et spennende rom for nye ideer.

Hjartøy skal blant annet jobbe som forretningsutvikler i Inkubator Helgeland, og være med på å utvikle både nyoppstarta og veletablerte bedrifter gjennom inkubator-programmet.

At det er mange muligheter på Helgeland skriver bodøværingen gjerne under på.

– Jeg har et ekte ønske om å være en del av alt det positive som skjer.

Hjartøy skal ha kontorsted i Vekst-miljøet på Campus Helgeland.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.