Skip to content

Samarbeid om utvikling i Nordland

Samarbeider for å utvikle landsdelens næringsliv, og står til tjeneste for både startups, gründere og etablerte bedrifter.

Inkubatorer i Nordland samarbeider

Fra venstre; Torbjørn Aag, Julie-Anne Olvik, Johanne Aadde, Ole Egeland, Pål Viggo Mortensen, Rolf Skogvold, Pål Ove Henden, Ida Glørstad Jørgensen, Ingrid Sommerli.

Det er tre inkubatorer i Nordland – Inkubator Salten, Kystinkubatoren AS og Kunnskapsparken Helgeland – og vi samarbeider for å utvikle landsdelens næringsliv, og står til tjeneste for både startups, gründere og etablerte bedrifter.

Inkubatorene er en del av Siva SF sitt nasjonale inkubasjonsprogram, og fremmer nyskaping og vekst gjennom forretningsrådgivning og hjelp fra ide til marked.
På møte hos KPB like før jul ble det delt erfaringer og gode løsninger. Det gjøres mye bra arbeid i inkubatorene – bare i vår egen inkubator når vi bedrifter i 12 kommuner på Helgeland.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.