Skip to content

Gratis kurs i prosjektutvikling

  • Sted Digitalt
  • Pris Gratis
  • Kategori Kurs
  • Dato 9. juni

Dette kurset i prosjektutvikling er et tilbud til aktører som ønsker å lære mer om innovasjonsprosjekt med forskningsinnhold, og hvordan strukturere og planlegge et forsknings- og innovasjonsprosjekt i næringslivet.

Hvordan strukturere et godt innovasjonsprosjekt med FoU-innhold? Både forskning og utviklingsarbeid (FoU) er kreativ virksomhet som utføres systematisk. Forskning handler om å stille interessante spørsmål, lure på det vi ikke vet, og å knytte eksisterende kunnskap til det vi ennå ikke vet.

Du vil få innføring i begrepet innovasjonsprosjekt med forskningsinnhold, og verktøy som hjelper deg til å lage en tydelig formulert og godt strukturert prosjektbeskrivelse. Verktøyet Prosjektkanvas for idéutvikling og veiledning til prosjektstruktur er sentrale deler av dette kurset.

Målgruppe for kurset er bedrifter og forskere som samarbeider med næringslivet.

Målet med kurset er at du som deltaker skal få kunnskap om hva et innovasjonsprosjekt med FoU-innhold er, og hvordan du kan strukturere og utvikle et godt prosjekt. Dette er nyttig for å få presisjon og fremdrift i prosjektarbeidet, og når du skal søke om finansiering fra relevante virkemidler.

Meld deg på her

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.