Skip to content

Introduksjon til PowerQuery og Power BI

  • Sted Teams (Online)
  • Pris Gratis
  • Kategori Webinar
  • Dato 18. februar

Power BI og PowerQuery – hva er det egentlig, og hva kan det brukes til? Enklere og nyttigere enn du tror!

Meld deg på her

Introtime til Power Query og Power BI

PowerQuery og Power BI er svært kraftige verktøy for å importere data, bearbeide og rense, koble sammen og presentere i for eksempel en rapport eller et dashboard.

Webinaret foregår digitalt via Teams fredag 18. februar kl. 10:00-11:00.

Alle som melder seg på får tilsendt Teams-link til sin registrerte e-postadresse i god tid innen webinaret starter.

Webinaret tar for seg følgende tema

Her får du en kort og konkret innføring i hva disse verktøyene kan brukes til, og du lærer det du trenger for å komme i gang på egenhånd.

PowerQuery

PowerQuery er Excels beste verktøy for å automatisere rapporter og lage modellene mer robuste. En ganske ny funksjon, største nyheten i Excel på et par tre tiår, intet mindre. Dette er ikke makroer – og selv om det ofte gjør samme jobben, er dette langt enklere å lære. Resultatet fra en PowerQuery kan du bruke i et vanlig Excel-dokument, eller i Power BI.

Power BI

Med Power BI kan du lage dashboard og rapporter basert på ulike datakilder, og distribuere disse via for eksempel Teams eller Sharepoint. Power BI er et avansert verktøy, men enkelt å komme i gang med.

Meld deg på her

Enkle forberedelser

Dette webinaret krever ikke at du har forkunnskaper innen PowerQuery og Power BI, men du bør beherske Excel godt.

Dersom du har spørsmål knyttet til innhold, kan du på forhånd ta direkte kontakt med webinarholder Jon-Gunnar på e-post jgp@jgp.no.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.