Skip to content

Relasjonell styrketrening med MIND

  • Sted Mo i Rana
  • Pris 21.600,-
  • Kategori Kurs
  • Dato 13. september
Påmelding her

Kunnskapsparken Helgeland og MIND arrangerer relasjonell styrketrening der du får innsikt og trening i:

  • Relevant teori og forskning innenfor positiv psykologi, styrker og verdier
  • Konkrete verktøy til å utøve god ledelse; både over seg selv og over andre
  • Økt bevissthet rundt egen atferd, kommunikasjon og påvirkning i samspill med andre

Kursprogrammet er lagt opp med fire samlingsdager, fra kl. 09-15.

Samling 1: 13. september
Samling 2: 14  september
Samling 3: 11. oktober
Samling 4: 15. november

Disse holder kurset:

Mari Nordheim 

Mari har en mastergrad i psykologi fra NTNU med fokus på positiv psykologi, tankesett og tilbakemeldingskultur. Hun jobber i Mind AS som organisasjonskonsulent, hvor hun holder foredrag og driver med mental trening 1-1, samt forskings- og utviklingsarbeid.

Peder Lysholm Daviknes 

Peder har en master i psykologi med fokus på mental trening i idretten fra University of Greenwhich. Han jobber som mentaltrener i VIF, og er en av Minds samarbeidspartnere når det kommer til kurs- og foredrag. Han har lang erfaring som rådgiver og lederutvikler, både i Mind og som selvstendig næringsdrivende.

Sebastian Stein 

Sebastian er utdannet sivilingeniør samtidig som han nå tar et diplomstudie på Island i positiv psykologi. Han jobber som lederutvikler og daglig leder på Minds Oslokontor. Han har tidligere arbeidet med strategiutvikling i flere start-ups og større virksomheter, med kriseldelse i felt for Leger uten grenser, og med lederkommunikasjon i WWF. Han har derfor lang erfaring med både å lede selv, og å rådgi/utvikle andre ledere.

 

Gjennom kurset vil deltagerne få innsikt i hvordan styrker og verdier kan brukes som et verktøy for personlig utvikling – og i egen ledelse. Vi vil snakke om hva verdier er, hvordan man kan finne dem i andre og seg selv, og hvordan de anvendes optimalt. Andre aktuelle tema er relasjoner og samspill, målsetting, tankesett, og tilbakemelding; alt med utgangspunkt i egne og andres styrker og verdier.

Pris per deltaker: kr 21.600,-

Har du spørsmål rundt kurset, ta kontakt med Gøran Brede Busch.

Meld deg på her!

 

Les mer om MIND her: https://mind.no/

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.