Skip to content

Søkerwebinar om offentlig sektors muligheter innen bioøkonomi

  • Sted Digitalt
  • Pris Gratis
  • Kategori Webinar
  • Dato 9. juni

Forskningsrådet lyser ut inntil 35 millioner til innovasjonsprosjekter i offentlig sektor og førkommersielle anskaffelser innen bioøkonomi med frist 15.9.

Offentlig sektor er en viktig innovasjonsdriver for utvikling av bioøkonomien i Norge som forbilde, drivkraft og motivator for å implementere biobaserte bærekraftige løsninger, i tett samspill med forskningsmiljøer og næringslivet. Disse innovasjonsprosjektene skal bidra til grønn omstilling og et lavutslippssamfunn som bruker og gjenbruker ressurser effektivt i den biobaserte økonomien. Se utlysningen Innovasjonsprosjekter i offentlig sektor. 

På dette webinaret får vi blant annet besøk av Mære landbruksskole som vil fortelle om hvordan de gikk frem for å søke Forskningsrådet og få støtte til et innovasjonsprosjekt i fjor. I tillegg kommer vi til å gå gjennom den overnevnte utlysningen, tipse om et par andre muligheter som er på trappene og svare på spørsmål.

Meld deg på for å få tilsendt Zoom-lenke dagen før webinaret, eller for å få tilsendt lenke til opptak når det er klart.

Meld deg på her

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.