Skip to content

Årsrapporten 2022: Årets Webside på Gallaria 2024!

Årsrapport 2022

Vi er stolte over å vinne Årets Webside på Gallaria 2024 med Årsrapporten 2022!

 

Takk til valgkomiteen og Galleria 2024 for denne æren. Å motta denne prisen er ikke bare en anerkjennelse av vår innsats, men det er også et vitnesbyrd om samarbeidet, de kreative tankene, og arbeidsinnsatsen som er lagt inn i dette arbeidet.

 

En spesiell takk til Riktig Spor for deres arbeid med å utvikle denne nettsiden med vår årsrapport for 2022, men også nettsidene www.heilehelgeland.no og www.kph.no. Riktig Spor var også vår leverandør av profilforslaget til prosjektet The Trail Way, som ble nominert til Årets beste logo og visuelle profil. Her var det velfortjent Verket Musikkfestival som gikk av med seieren for sin nye profil i 2022.

 

Trykk her for å se årsrapporten 2022. 

 

Takk til alle våre samarbeidspartnere som vi jobber tett med både i 2022 og fremover, som har bidratt til at vi har så mye gode resultater å vise frem i vår årsrapport. Samspill skaper vekst! 

Vi gleder oss til å fortsette å vokse og utforske nye høyder sammen med dere alle. Takk igjen for at dere er en del av vårt fellesskap.

 

Se årsrapporten for 2023 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.