Skip to content

Vil du jobbe med innovasjon og utvikling?

Vi søker etter nye medarbeidere for fast ansettelse og i 1-års vikariat. Vi ønsker å styrke oss på flere områder, og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du er interessert i å bli med på laget!

Kunnskapsparken Helgeland er et innovasjonsselskap som jobber for økt bærekraft, verdiskaping og vekst. Med god forankring i næringslivet og offentlig sektor er vi posisjonert for å kunne jobbe for utvikling i regionen.

Nå ønsker vi å forsterke teamet med deg som ønsker å bistå virksomheter i innovasjons- og utviklingsarbeid. Vi er på utkikk etter en positiv, fremoverlent og strukturert person som har et stort hjerte for hele Helgeland. Vi har ledig vikariat og fast stilling.

Utvikler spennende region

Næringslivet på Helgeland kjennetegnes av folk med god evne til å omstille og realisere spennende satsinger. Viktige og etablerte næringer i regionen er prosessindustri, kraftproduksjon, sjømat, transport og reiselivsnæringen. Kunnskapsparken Helgeland spiller på lag med alle bransjer og virkemiddelaktører og når stadig nye milepæler som bidrar til vekst.

Helgeland har et enormt potensial for utvikling og vekst frem mot 2035. Menons mulighetsstudie for Helgeland viser at dersom potensialet for sjømat-, reiselivs- og kraftforedlende industri realiseres, vil det kunne føre til en økning i antall sysselsatte på over 9000. I tillegg til dette er det et stort potensial for vekst i teknologibedrifter og i mineralnæringen.

Hvorfor bør du søke?

Hos oss får du bidra til å realisere potensialet for vekst gjennom å lede samarbeids- og utviklingsprosjekter, og bistå bedrifter i utvikling av nye tjenester, produkter og forretningsmodeller.

Arbeidsoppgavene er varierte, og kan bestå av å lede prosjekter, legge til rette for utviklingssamarbeid og arrangementer, bidra med prosessledelse, bistå utviklingsorienterte gründere og bedrifter med forretningsutvikling, være vertskap for besøk fra inn- og utland, og formidle aktuelle saker på nettside og i ulike sosiale kanaler.

Brenner du for samspill som skaper vekst, og vil bidra til bærekraftig utvikling av næringslivet? Da håper vi du vil søke!

Kvalifikasjoner

Du kan ha fagkompetanse innen teknologi, økonomi, geologi, realfag, kultur, reiseliv, eller innen fagområder som innovasjon, ledelse, kommersialisering, bærekraft, strategisk kommunikasjon eller andre områder som er relevante for oss og for næringslivet på Helgeland.

Det er en fordel om du er resultatorientert og en pådriver for utvikling. Du har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk. Du er tillitsvekkende, stødig og ryddig i dialog og gjennomføring.

Søknadsfrist: 22. januar 2023. Søknader vurderes fortløpende.

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.