Skip to content

Hvordan lykkes med internasjonale gjester?

  • Sted Teams
  • Pris Gratis
  • Kategori Webinar
  • Dato 2. februar

I dette gratis webinaret tar vi for oss hvilke utfordringer og muligheter som ligger i møtet med internasjonale gjester, og gjester med annen kultur enn seg selv. Hva må en være klar over, og hva er de viktigste faktorene for å lykkes med internasjonale gjester?

Med oss til å svare på alt du måtte lure på av spørsmål har vi Ellinor Utsi, daglig leder i Davvi Siida AS, Britt Kramvig, professor i reiseliv og nordlige studier ved UiT, og Tarja Salmela, postdoc. ved UiT

Ellinor er daglig leder i Davvi Siida AS, etablert i toppen av Europa, Nordkyn. Tilbyr samiske kulturopplevelser, overnatting i reindeer design lodge i tillegg til samiske matopplevelser. Davvi Siida ble etablert i 2007, og har siden da levert samisk kulturopplevelse til besøkende fra Hurtigruten gjennom sommersesongen frem mot mørketiden.

Britt Kramvig er professor på Institutt for reiseliv og nordlige studier, med en PhD fra samfunnsplanlegging og kulturforståelse.

Tarja jobber som postdoc. i forskningsprosjektet «reiseliv post covid». Med prosjektet «vanlife landscapes» undersøker Tarja et voksende og stadig mer
populært fenomen – den mobile og alternative livsstilen, kalt «vanlife».

 

Reis Nord i samarbeid med N2 i regi
av Nordland-, Troms-, og Finnmark
fylkeskommune, Sametinget,
Innovasjon Norge og Forskningsrådet.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.