Skip to content

Inkubator programmet

Trenger du bistand til forretningsutvikling?

Kontakt oss her

Foto: BuildUp Helgeland

Sitter du på en forretningsidé, men vet ikke helt hva neste steg er?

 

Vi kan blant annet bistå deg med rådgivning, nettverk, innhenting av kapital og kontorfasiliteter.

Vårt mål er å gi deg en raskere og sikrere vei fra idé til etablering av bedrift og videre vekst. Du og din bedrift får oppfølgning fra våre forretningsutviklere og du vil guides gjennom utfordringer i oppstart- eller utviklingsfasen.

Ta kontakt med en av oss for en uforpliktende prat, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere ideen.

 

Er du oppstartsbedrift og gründer?

Kunnskapsparken Helgeland bistår startups og gründere med utvikling og kommersialisering av forretningsideer som har innovasjonshøyde, og/eller nasjonalt og internasjonalt markedspotensial.

 

Er du en etablert virksomhet?

Våre rådgivere bistår etablerte bedrifter med å finne samarbeidspartnere, søke finansiering og utvikle gode innovasjonsprosjekter. Vi skal bidra til at din bedrift blir mer konkurransedyktig, bærekraftig og lykkes med å få realisert nye forretningsideer.

 

Vi kan blant annet veilede og tipse deg i arbeidet ditt med:

  • Forretningsutvikling
  • Søknadsskriving
  • Prosjektutvikling og prosjektledelse
  • Kobling mot nettverk og nye markeder
  • Kobling mellom bedrifter og FoU-miljø

 

I 2023 bisto vi 147 bedrifter gjennom Inkubator-ordningen. I alle tilfeller har vi taushetsplikt om bedrifter vi bistår og satsningen deres så lenge de selv ikke går ut å forteller om bistanden de har fått eller deres idé. Les om noen av bedriftenes erfaring av Inkubatorprogrammet her.

 

Om Inkubatorprogrammet:

Inkubatorprogrammet går ut på at vi skal hjelpe gründere og etablerte bedrifter med innovative/nyskapende satsninger og idéer som skal bidra til å skape vekst og utvikling. Vi i Kunnskapsparken er stolte over å være en del av inkubasjonsprogrammet til Siva SF frem til 2033, som blant annet betyr at de første 15 timene er kostnadsfri og at SIVA dekker 75% av vår timespris deretter for deg som Inkubator-bedrift. Dette i tillegg til tilgangen på kompetanse, verktøy og et nasjonalt nettverk til oss og de 32 andre inkubatorene som omfattes av programmet.

 

Les mer om ordningen her: 

 

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.