Skip to content

Forretningsutviklerne kommer til deg

Gjennom vår inkubator kan vi reise ut og besøke bedriftene der de er!

Polarsirkelsenteret.

Denne måneden har vi vært blant annet i Brygfjelldalen og på Saltfjellet; folka som driver både Inderdalen Gård og Polarsirkelsenteret er i en fase der de ønsker å videreutvikle bedriftene sine.

Inderdalen gård ser på mulighet for å utvide overnattingskapasitet, og Polarsirkelsenteret ser på mulighetene til å utvikle nye opplevelseskonsepter.
Mange av bedriftene vi jobber med på Helgeland har travle dager og holder til et stykke unna byene på Helgeland, derfor er det kanskje vanskelig å sette av tid i hverdagen til å oppsøke forretningsutviklere og andre i innovasjonssystemet. Vi som forretningsutviklere i inkubatoren reiser gjerne ut til bedriften slik at vi kan bli bedre kjent.

Inderdalen gård.

Det er alltid trivelig å møte bedriftene der de er – da lærer vi så mye mer om folkene og de fine stedene på Helgeland!

Har du en ide du trenger hjelp til å utvikle? Ta kontakt, kanskje er det starten på et godt og fruktbart samarbeid; www.kph.no/tjenester/startups-og-grundere/

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.