Skip to content

Trainee Helgeland

Trainee Helgeland er et regionalt traineeprogram som er etablert for å sikre tilgang til relevant kompetanse til arbeidslivet i regionen.

Traineeprogrammet har i samarbeid med lokalt arbeidsliv bidratt til at 168 unge med høyere utdanning har startet sin karriere på Helgeland siden oppstarten i 2009.

Om traineeprogrammet

  • Målgruppen er nyutdannede uten arbeidserfaring
  • En traineestilling har en varighet på ett år, med muligheter for fast ansettelse
  • Alle traineene deltar på et felles selvutviklings- og lederkurs
  • Vi tilrettelegger for bedriftsbesøk, sosiale samlinger og kule opplevelser på Helgeland
  • Felles studietur til Brüssel

Les mer om traineeprogrammet på traineehelgeland.no

Unge mennesker på rafting

Vi har veldig god erfaring med å ha traineer. De er blant de flinkeste vi har, og ordninga er en veldig positiv måte å rekruttere medarbeidere på

Alexander Johansen, MOMEK

Samarbeid om rekruttering?

Sammen finner vi gullkandidatene! Vår erfaring er at når vi samarbeider om å synliggjøre spennende jobbmuligheter, er det mange som søker seg til vår region. Kunnskapsparken Helgeland bistår i rekrutteringsarbeidet, og tilrettelegger et faglig og sosialt opplegg som alle traineene får delta på. Traineene blir en del av et nettverk med andre i samme situasjon og blir kjent med folk på kryss og tvers av bransjer.

Har din virksomhet behov for å rekruttere inn ny og fersk kompetanse? Ta kontakt med oss for en nærmere prat om muligheter for samarbeid.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.