Skip to content

Heile Helgeland

Heile Helgeland er etablert for å synliggjøre muligheter som finnes i vår region, men også for å gjøre det enklere for nye helgelendinger å finne seg til rette. Bak satsingen står en rekke engasjerte bedrifter, offentlige virksomheter og kommuner.

Mariell hopper høyt i snødekt landskap

Vi skal etablere møteplasser og spre gode historier om å leve og jobbe på Helgeland for å

  • vise frem spennende jobbmuligheter
  • bidra til stolthet og trivsel blant de som bor her
  • synliggjøre muligheter for de som enda ikke vet at det er her det skjer
  • pirke i heimlengselen til utflytta helgelendinger

Heile Helgeland finner du på nett, facebook og instagram.

Under kan du lese mer om hvordan vi sammen jobber for å gjøre Helgeland til et litt bedre sted.

Hekt deg på Helgeland

Vi ønsker å bidra til et mer inkluderende Helgeland. Et inkluderende samfunn for nye helgelendinger er samtidig et hyggeligere samfunn for alle helgelendinger.

  • «Hekt deg på Helgeland» er et åpent og inkluderende nettverk som skal gjøre det enklere for nye og gamle helgelendinger å komme i kontakt med andre. Nettverket organiseres som en gruppe på Facebook hvor de som ønsker å være med kan ta initiativ til en aktivitet eller hekte seg på andres initiativ.
  • I samarbeid med en rekke bedrifter, lag, foreninger og privatpersoner tilrettelegger vi møteplasser som gjør det mulig for nye og godt etablerte helgelendinger å bli kjent med hverandre – og muligheter i nærområdet.

Helgelandstreff

For å holde kontakt med utflytta helgelendinger og komme i kontakt med potensielle helgelendinger skal vi arrangere Helgelandstreff i Trondheim og Tromsø.

Bli partner

Vil din virksomhet være med å bidra til positiv befolkningsutvikling, økt stolthet og bedre omdømme for Helgeland?

Les mer her

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.