Skip to content

Jobbe hos oss?

Vi er et innovasjonsselskap som jobber for økt bærekraft, verdiskaping og vekst på Helgeland.

Fellesbilde av KPH-gjengen fra Lovund

Vi er et selskap i vekst og er ofte på utkikk etter nye kolleger. Hos oss blir du del av et entusiastisk team som brenner for å skape vekst på Helgeland. Dersom dine verdier stemmer med våre, er du solid, synlig, samlende og skapende.

Vi inngår i et nasjonalt nettverk av innovasjonsselskap og klynger, og sammen med deg og ditt nettverk kan vi utvikle bransjer, løfte regionen og bidra til økt verdiskaping.

Vi har et supert arbeidsmiljø med 18 ansatte og hos oss er det korte beslutningsveier og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Samspill skaper vekst!

Vil du bli en del av teamet og ta Helgeland til nye høyder?

Send inn din CV

Vi etablerer oss på Sør-Helgeland!

Vi har mange spennende prosjekter på Sør-Helgeland og ønsker å forsterke teamet med en prosjektleder eller forretningsutvikler. Vi søker etter deg som brenner for utvikling og som ønsker å bistå virksomheter i innovasjons- og utviklingsarbeid. Vi er på utkikk etter en positiv, fremoverlent og strukturert person som har et stort hjerte for hele Helgeland.

Les mer om utlysningen her

Søknadsfrist: 14. mai 2021

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.