Skip to content

Reis Nord

Er et prosjektsamarbeid mellom oss, Egga Utvikling, KPB, Innovative Opplevelser 2.0 og Arctic 365 hvor vi ivaretar prosjektledelsen.

Dame som går opp fjellet Rødøyløva

Foto: Simon Fossheim

Reis Nord skal bidra til en bærekraftig og konkurransedyktig reiselivs- og opplevelsesnæring i Nord-Norge. 

Dette prosjektet er et program for reiselivsnæringen i Nord-Norge med formål å løfte kompetansen i næringen. 

Kunnskapsløft for nye høyder

  • Vi tilbyr kompetansepåfyll for reiselivs- og opplevelsesnæringen i Nord-Norge.
  • Vi samler bedrifter, nettverk, klynger, FoU-miljø og virkemiddelapparat.
  • Vi hjelper deg som vil etablere eller utvikle flere bærekraftige produkter, prosesser og tjenester.

 

Dette prosjektet startet opp våren 2020 (før Norge stengte ned). Fra 2020 til 2022 har vi holdt rundt 35 kurs og webinarer med totalt 2073 deltakelser (889 unike personer).

Disse møteplassene har hatt forskjellige tematikker. Det varierer på tema innen digital markedsføring, praktisk workshop med markedsføringsplan, og salg og distribusjon, til tema som bærekraftig forretningsutvikling, godt arbeidsmiljø, fagdagen Mat og Prat, og kulturforståelse.

 

Aktuelle kurs og arrangementer finner du i arrangementskalenderen vår. Finner du ikke det du kunne tenkt deg? Ta kontakt med oss!

Behov for økt kompetanse? Vi ønsker dine innspill.

Har du et behov for kompetanseheving og ønsker å delta på kurs så ønsker vi å høre fra deg angående ditt behov for økt kompetanse. Ta gjerne kontakt med en av oss for å komme med dine innspill så skal vi tilrettelegge så godt vi kan.  

 

Finansiering

Prosjektet er støttet av leverandørutviklingsprogrammet N2 i regi av Nordland-, Troms- og Finnmark fylkeskommune, Sametinget, Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.