Skip to content

Vil du være med å ta Helgeland til nye høyder?

Vi har mange spennende prosjekter på Helgeland og ønsker å forsterke teamet med en prosjektleder eller forretningsutvikler.

Vi søker etter ny ansatt på Sør-Helgeland

Kunnskapsparken Helgeland er en pådriver for økt innovasjon, bærekraft, verdiskaping og vekst. Med god forankring i næringslivet og offentlig sektor er vi posisjonert for å kunne jobbe for utvikling i regionen. Helgeland er et Norge i miniatyr med havbruk, landbruk, industri, innovative teknologibedrifter, reiselivs- og opplevelsesnæring og store statlige virksomheter som leverer nasjonale tjenester.

Vi ser etter deg som kan ta en rolle i regionen og bidra til innovasjonsaktivitet og vekst. Vi har mange spennende prosjekter på Helgeland og ønsker å forsterke teamet med en prosjektleder eller forretningsutvikler, med kontorsted i Brønnøysund.

Vi søker etter deg som brenner for utvikling og som ønsker å bistå virksomheter i innovasjons- og utviklingsarbeid. Vi er på utkikk etter en positiv, fremoverlent og strukturert person som har et stort hjerte for hele Helgeland.

Kontorsted: Brønnøysund

Hvorfor bør du søke?

Hos oss blir du del av et entusiastisk team som brenner for å skape vekst på Helgeland. Dersom dine verdier stemmer med våre, er du solid, synlig, samlende og skapende. Vi inngår i et nasjonalt nettverk av innovasjonsselskap og klynger, og sammen med deg og ditt nettverk kan vi utvikle bransjer, løfte regionen og bidra til økt verdiskaping. Vi har et supert arbeidsmiljø med ca 20 ansatte på Helgeland. Hos oss er det korte beslutningsveier og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Samspill skaper vekst!

Om Kunnskapsparken Helgeland

Kunnskapsparken Helgeland er en del av et nasjonalt nettverk av innovasjonsbedrifter under SIVA-strukturen. Vi har som mål å øke bærekraftig vekst ved å lukke gapet mellom utdanning, FoU, investorer, gründere, offentlig sektor og næringsliv. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen forretningsutvikling og inkubatortjenester, klyngeadministrasjon, regional merkevarebygging, prosjektutvikling og ledelse.

Ta kontakt med Monica Paulsen, mob. 470 20 460 eller på e-post hvis du har spørsmål.

Søknad sendes innen 02.juni til mp@kph.no. Alle søknader behandles konfidensielt.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.