Skip to content

Får fart på ideene

Lilliann brenner for at mennesker som ønsker å skape noe nytt skal lykkes!

Visste du at vi kan hjelpe både deg som gründer eller etablert bedrift med utvikling av gode ideer gjennom inkubatoren vår? En av dem som står til tjeneste er forretningsutvikler Lilliann Sørensen på vårt kontor i Mosjøen.

Lillianns styrke som forretningsutvikler er å bidra til å løfte blikket, og guide gründeren i riktig retning. Stort sett vet jo gründeren selv hva de vil, men det kan være små ting som må på plass for å lykkes. Det kan være å fylle noen hull i forretningsplanen, eller å se helt nye muligheter. Lilliann kan også bidra med å få struktur på fremdriften slik at man gjør de viktigste tingene først.

Lilliann elsker å se pågangsmotet og engasjementet som ligger i mange gründere. Mennesker som ønsker å skape noe nytt, for seg selv og for de rundt seg. For samfunnet er dette viktige personer og det å se dem lykkes er vanvittig artig.
Hun har bistått flere gründere i oppstartsfasen, blant annet Flexboks og Mosjøen Hotell. Begge består av gründere som er vanvittig dyktige og som satser stort for å oppnå målene sine.

I tillegg til gründere jobber vi jo også med etablerte bedrifter. Akkurat nå jobber Lilliann med flere leverandører til aluminiumsindustrien, blant annet Alumatiq og Mosjøen Kulde og Klimaservice. De ønsker å jobbe sammen for å satse mot et internasjonalt marked. I slike prosjekter er vi en fasilitator for å få dette til. Det er inspirerende å se at bedriftene ser verdien av samarbeid på tvers av områder og bransjer.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle din ide!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.