Skip to content

Ønsker gamere til industrien

Vår inkubatorbedrift SKADE inngår samarbeid med Norsk Industri om rekruttering av unge spillere og esportfans til norske industribedrifter.

SKADE år hjelp av KPH til forretningsutvikling.

Thomas Borgen, prosjektleder Kunnskapsparken Helgeland (f.v.), William Edvardsen, partner i SKADE, og Lasse Klæbo, forretningsutvikler i Kunnskapsparken Helgeland.

Esport har de senere årene vokst enormt. Esportorganisasjonen SKADE fra Mosjøen har lyktes i å være med i utviklinga, og er på øverste nivå i verden.

Sammen skal SKADE og Norsk Industri vise hvordan denne relevante kompetansen kan overføres til industrijobber og alle mulighetene innenfor sektoren;

Esport-fans og -entusiaster er kjent for å være teknologikyndige og ha spesifikk IT-ekspertise – en kompetanse industribedriftene trenger, og begge bruker samme digitale verktøy i produksjonspraksis.

Vi ønsker lykke til med samarbeidet, samspill skaper vekst!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.