Skip to content

Maylinn er vårt nyeste tilskudd!

Maylinn Løfsnes Storjord (27) er ansatt som prosjektleder hos oss til juni 2024. Hun vil bidra med faglig kompetanse og erfaring fra reiselivsnæringen på Helgeland.

Maylinn er vårt nyeste tilskudd i Kunnskapsparken Helgeland. Hun hadde første arbeidsdag i midten av februar. Daglig leder Monica Paulsen er glad for at Maylinn nå er en del av teamet på nå 20 ansatte.

– Hos oss skal hun jobbe med flere ulike prosjekter som er viktig for Helgeland som region. Vi ønsker Maylinn Løfsnes Storjord velkommen til teamet!

Med Helgeland som arbeidsmarked

Maylinn har hatt barndommen i havnebyen Brønnøysund, der hun har hjulpet slekta med deres campingplass, eksempelvis gjennom å styre den digitale satsningen. Hun fikk sin bachelorgrad i Lillehammer i Innlandet, og har jobbet i reiselivsnæringen i både Sandnessjøen og Mosjøen de siste 5 årene før hun nå kommer til oss med kompetanse og erfaring fra reiseliv- og opplevelsesnæringen.

Hun vil ha arbeidssted med base i Mo i Rana, og vil jobbe på hele Helgeland der prosjekter og bedrifter har behov for henne. Hun er ansatt i et vikariat som prosjektleder i Kunnskapsparken Helgeland til juni 2024.

Opplevelsesutvikling for hele Helgeland

Gjennom noen års arbeid i reiselivsnæringen innen markedsføring, opplevelsesutvikling og prosjektledelse på Helgeland, så har hun i flere anledninger samarbeidet med Kunnskapsparken Helgeland om utviklingsprosjekter på Helgeland.

Bak seg har hun er bachelor i Reiselivsledelse fra Høgskolen i Innlandet, avdeling Lillehammer. Hun har tidligere jobbet som reisekonsulent i Hi North (tidligere Naturlige Helgeland) med reiseforslag og pakketering av turer rundt omkring på Helgeland, kundeservice, salg og booking.

Som regionansvarlig for Sandnessjøen og omegn i destinasjonsselskapet Visit Helgeland har hun jobbet med prosjektledelse, opplevelsesutvikling, markedsføring og drift av turistinformasjon. I tillegg har hun tidligere jobberfaring fra camping, servering, museum mv.

– Jeg gleder meg til å bidra til utvikling på Helgeland gjennom spennende prosjekter og satsninger hos bedrifter, sier Maylinn.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.