Skip to content

Bli kjent med Heile Helgeland (Brønnøysund)

  • Sted Kred (Storgata 61, Brønnøysund)
  • Pris Gratis
  • Kategori Arrangement
  • Dato 6. mai

Vi inviterer til lunsj for å presentere prosjektet Heile Helgeland for nye og eksisterende partnere!

Påmelding her

Heile Helgeland fyller snart 3 år, og behovet for å synliggjøre mulighetene og sikre rekruttering til Helgeland vil fortsette å vokse i tiden fremover. I prosjektet jobber vi med å synliggjøre mulighetene for å jobbe og leve på Helgeland, for tilflyttere, tilbakeflyttere og innbyggerne i regionen. Vi skal med andre ord pirke i nysgjerrigheten til de som ikke vet så mye om regionen fra før av, skape stolthet for oss som bor her og skape hjemlengsel for de som har flyttet ut!

Vi inviterer derfor til lunsj, slik at interessenter fra privat og offentlig næringsliv skal bli bedre kjent med aktivitetene i prosjektet, og hva et partnerskap med Heile Helgeland innebærer. Med enda flere partnere på laget er vi rustet til å gjøre en enda bedre jobb med å synliggjøre mulighetene og alt det spennende som skjer i regionen.

Klokkeslett: 12:00 – 13:30

Meld deg på her

Legg til arrangementet i din kalender

 

Påmeldingsfrist onsdag 04.05.2022 kl. 12:00. Dersom du har spørsmål angående arrangementet sender du e-post til shk@kph.no.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.